Σε ένα νέο διπλωματικό θρίλερ με επίκεντρο τις ελληνοτουρκικές σχέσεις παρ'ολίγο να εξελιχθεί η υπόθεση της...
εξαφάνισης δύο Τούρκων κομάντος, οι οποίοι έφτασαν στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο του 2017 και παρέμεναν στο κέντρο κράτησης Αμυγδαλέζας μέχρι πριν από 20 ημέρες.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο τους Σταυρούλα Τομαρά, η οποία μίλησε στους Times για το θέμα, οι Χαλίτ Τσετίν και Φατίχ Αρίκ είναι εξαφανισμένοι, ενώ παράλληλα διευκρίνισε προς αποφυγή κάθε παρανόησης ότι οι δύο δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τους οκτώ αξιωματικούς που είχαν φτάσει με ελικόπτερο στη χώρα μας τον Ιούλιο 2016.

Σε κάθε περίπτωση πάντως η Αστυνομία δεν επιβεβαιώνει την εξαφάνιση των δύο ούτε σχολιάζει τα οποία σενάρια περί ανταλλαγής τους με τους δύο έλληνες στρατιωτικούς, Δημήτρη Κούκλατζη και Άγγελο Μητρετώδη οι οποίοι πρόσφατα αποφυλακίστηκαν και επέστρεψαν στην Ελλάδα.

Αντίθετα, αστυνομικές πηγές επισημαίνουν ότι οι δύο κομάντος, παραμένουν στην Ελλάδα και φυλάσσονται, την ίδια στιγμή που κι οι Times επικαλούμενοι τον εκπρόσωπο τύπου της ΕΛΑΣ, Θεόδωρο Χρονόπουλο, σημειώνουν ότι η εντολή απελευθέρωσης των δύο ήρθε την περασμένη εβδομάδα οπότε και «μεταφέρθηκαν σε μυστική τοποθεσία μετά από αίτημα που υπέβαλαν στις αρχές για την προστασία τους»...

tvxs.gr