ΤΙ ΚΟΙΝΑ….. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΝΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΣΚΑΣ…….. ΜΕ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 70;

Και οι δύο προέρχονται από τον Στρατό Ξηράς ….


 Και οι δύο είχαν ασχοληθεί στο Στρατό με θέματα πληροφοριών….Διορίστηκαν και οι δύο Υπουργοί Δημόσιας Τάξης…….

ü  Επί Υπουργίας των η Ελληνική Αστυνομία εξέδιδε και εκδίδει ανακοινώσεις για τον όγκο των  πορειών και  συγκεντρώσεων στο κέντρο της Αθήνας.

Η σημαντική διαφορά είναι, ότι επί  κ. ΤΟΣΚΑ -όπως ο ίδιος ισχυρίζεται- οι μετρήσεις γίνονται με επιστημονικό τρόπο  από την ΕΛ.ΑΣ…..

Λαμβάνονται λέει υπόψη τα τετραγωνικά μέτρα της πλατείας ή του δρόμου και πολλαπλασιάζονται με το συντελεστή 03 ( ίσως οι χοντροί υπολογίζονται για δύο άτομα…)

Το νούμερο που βγαίνει από τον υπολογισμό αυτό είναι μικρό,   γιατί πιθανόν να λήφθηκε υπόψη και ο συντελεστής παλαιότητας των πεζοδρομίων. 

Βλέπετε  ο Δήμαρχος…..δεν έχει ανακαινίσει και κανένα δρόμο ή πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα ο λόγω προχωρημένης παλαιότητας συντελεστής να είναι μικρός….

Λέγεται όμως …. ότι για την μέτρηση του όγκου των συγκεντρώσεων, στο άμεσο μέλλον θα εισαχθεί και ο -υπό κατάργηση-  συντελεστής ΕNΦΙΑ, μόλις βγουν οι νέες αντικειμενικές αξίες…… 

 Εμείς διερωτόμαστε μήπως γυρνάμε σχεδόν 35 χρόνια πίσω, σε άλλες εποχές που η σύγχρονη Δημοκρατία μας έκανε τα πρώτα της βήματα μετά την τραυματική εμπειρία της επταετίας……  

Κι’ ύστερα κατηγορούν τον Μίκη…. όταν τους λέει για αριστερόστροφες …. «ανάρμοστες συμπεριφορές…..».