Την αμέριστη συμπαράστασή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στη ΝΔ και τους υποψηφίους της στη Φωκίδα δηλώνει ο  Απτχος (Ι) ε.α. κ Σπύρος Καββούρης αναφέρωντας τα εξής:

Φίλοι μου,

Θεώρησα καθήκον μου να σας απευθύνω λίγες σειρές για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Έτσι σας προτρέπω να στηρίξετε στη Φωκίδα μας την ΝΔ ώστε ο αρχηγός της Κυριάκος Μητσοτάκης να εξασφαλίσει δύναμη για να εφαρμόσει το συνολικό του πρόγραμμα, για την αναδόμηση του Κράτους.

Η ΝΔ δεν προτείνει κάποια αποσπασματικά μέτρα που ακούγονται ευχάριστα αλλά παρουσιάζει ένα συνολικό σχέδιο για το αύριο. Ακριβές και κοστολογημένο. Έβαλε ψηλά τον πήχη στην κοινωνική μέριμνα, την ανάπτυξη, μα πάνω απ όλα την ασφάλεια και την τάξη. Ο Αρχηγός της ΝΔ, μέσω των εκλεγμένων βουλευτών του θεωρεί όλα τα παραπάνω ως κοινωνικά αγαθά και δημοκρατικά κεκτημένα. Κανένας δεν αισθάνεται ελεύθερος αν δεν είναι ασφαλής. Πρέπει όλοι μαζί να συνεργαστούμε εγκαινιάζοντας μια εποχή χωρίς χρώματα και προσωπικά/ατομικά οφέλη.

Όλοι μας, πρέπει να αφιερώσουμε την ψυχή μας για τη σωτηρία του τόπου, στηρίζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αποδεικνύοντας έτσι ότι στηρίζουμε τη διαφάνεια, τη σοβαρότητα, την ενότητα, το ήθος με αξιοποίηση κάθε είδους οικονομικής ενίσχυσης της χώρας μας. Τελειώνοντας θα σας θυμίσω τα λόγια «Όραμα χωρίς σχέδιο είναι λόγια του αέρα και σχέδιο χωρίς όραμα δεν εμπνέει και δεν κινητοποιεί συνειδήσεις».

Σας εύχομαι καλή ψήφο
Δύναμη και κουράγιο στους εκπροσώπους της ΝΔ στο Νομό μας

Απτχος (Ι) ε.α.
Σπύρος Καββούρης

orafok.gr/