Οι «αιώνιοι» αντίπαλοι συγκρούονται την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, οπότε και διεξάγεται το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για την 4η αγωνιστική της Super League 1 με μετάδοση από τη Nova και με την αποχή του μεγαλύτερου μέρους των οργανωμένων οπαδών του «τριφυλλιού», ως γνωστοποίησαν.

Οι φίλοι της «στρογγυλής θεάς» θα μπουν στο κλίμα του μεγάλου αγώνα από τις 18:30 με το pre game της «Ώρας των Πρωταθλητών» στο ΟΑΚΑ με τους Λίλα Κουντουριώτη και Γιαννίκο Δούσκα και εκλεκτούς καλεσμένους. Τη σκυτάλη παίρνει στις 20:30 στο Novasports 1 η απευθείας μετάδοση του ντέρμπι και, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, θα συνεχιστεί η εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών» με το… τρίτο ημίχρονο: όλο το ρεπορτάζ και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Το ντέρμπι μεταδίδεται σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ των Νίκου Τζουάννη, Βασίλη Κωνσταντόπουλου, Γιώργου Αργυρόγλου και Αποστόλη Λάμπου.

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να δουν διαφορετικά το ντέρμπι μέσα από τον εμπλουτισμό της τηλεοπτικής μετάδοσης με την ανανέωση των γραφικών ανάλυσης.

Τα στατιστικά ΟΡΤΑ προσφέρουν πλούσια και αναλυτική καταγραφή των ομαδικών και ατομικών δεδομένων κατά τη διάρκεια του αγώνα. Παράλληλα, υπάρχουν, οn screen γραφικά με στατιστικά στοιχεία της ανάπτυξης του παιχνιδιού μέσα στο γήπεδο.

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την κίνηση παικτών και την ανάπτυξη της ομάδας, τις επαφές με τη μπάλα, τους χώρους δράσης και άλλες λεπτομέρειες που κάνουν ακόμα πιο κατανοητό τον αγώνα στον τηλεθεατή.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για την U19 από το Novasports.gr

Παράλληλα, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 13:00 θα μεταδοθεί στο Web TV του Novasports.gr και στο κανάλι Novasports στο YoυTube το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα υποδομής U19 σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη και ρεπορτάζ του Νίκου Βόπη.