«Είναι μία απίστευτη εμπειρία! Είμαι ευγνώμων για την τιμή. Ευλογημένη για την αναγνώριση του τρόπου με τον οποίο μεγάλωσα τα παιδιά μου!», τόνισε σε ανάρτησή της στα social media

Τις στιγμές που έζησε χθες και σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου και το Προεδρικό Μέγαρο περιέγραψε μέσα από τα social media η Βερόνικα Αντετοκούνμπο. «Είναι μία απίστευτη εμπειρία! Είμαι ευγνώμων για την τιμή. Ευλογημένη για την αναγνώριση του τρόπου με τον οποίο μεγάλωσα τα παιδιά μου!», τόνισε χαρακτηριστικα η μητέρα του MVP των τελικών του NBA Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που πήρα το ελληνικό διαβατήριο και την υπηκοότητα!», επεσήμανε ακόμη η κυρία Αντετοκούνμπο. «Η Ελλάδα έχει υπάρξει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ιστορίας της δικής μου και της οικογένειας μου και η τιμή αυτή, είναι μία απίστευτη προσθήκη στην ιστορία αυτή!», κατέληξε.

Υπενθυμίζεται πως η Βερόνικα Αντετοκούνμπο και ο μικρότερος γιος της Άλεξ απέκτησαν χθες Πέμπτη με κάθε επισημότητα τα ελληνικά τους διαβατήρια. Σημειώνεται πως εδώ και λίγα χρόνια έχουν αποκτήσει ελληνικά διαβατήρια ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

vero