Λίγες μέρες αφότου «κόπηκε» από Ειδικός Φρουρός


Μπορεί ο Τάσος Ποτσέπης, γνωστός και ως «αγάπη μόνο», να «κόπηκε» προ ημερών από την αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή της ΕΛΑΣ, η οποία τον έκρινε ακατάλληλο για να ενταχθεί στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας ως Ειδικό Φρουρό, ωστόσο ο ίδιος δεν το βάζει κάτω.

Όπως δήλωσε ο 26χρονος στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακό» με την Τατιάνα Στεφανίδου, παρόλο που ήταν ένας από τους 1.500 υποψήφιους ειδικούς φρουρούς που είχαν λάβει παραπεμπτικό για υγειονομικές και αθλητικές εξετάσεις βάσει των μορίων που είχαν συγκεντρώσει στην πρόσφατη προκήρυξη, εξήγησε τι συνέβη και τον «έκοψαν» στα ψυχομετρικά τεστ.

«Ήμουν ο 95ος που πέρασα και στην εξέταση μας έβαζαν μέσα ανά δεκάδες. Μας έκαναν ερώτηση γιατί θέλουμε να μπούμε στην αστυνομία. Τους περνούσαν γρήγορα, ενώ σε εμένα έκαναν εξτρά ερωτήσεις. Απαντούσα πέντε με έξι λεπτά. Τελειώνω εγώ, συνεχίζουν με τους άλλους. Τελειώνει η 10άδα, μας βγάζουν έξω και σε 2,5 λεπτά περίπου έρχεται η γραμματέας και λέει ότι οι οκτώ μπορούν να αποχωρήσουν. Κράτησαν εμένα και έναν συνάδελφο. Με φωνάζουν μέσα ξανά και μου λένε “τι θα κάνουμε με εσάς που είστε δημόσιο πρόσωπο;” “Αν απαγορεύεται δικάστε με” τους απάντησα. Περίμεναν να κάνω τον καραγκιόζη, αλλά ήμουν σοβαρός και ταπεινός. Με ρώτησαν αν έχω social media και πόσους ακόλουθους έχω. Νόμιζα ότι περνούσα συνέντευξη για κάστινγκ για την τηλεόραση. Τους είπα ότι είμαι διατεθειμένος να τα κλείσω όλα και να μην ξαναβγώ και στην τηλεόραση» είπε μεταξύ άλλων.

Ωστόσο, δεν το βάζει κάτω καθώς όπως αποκάλυψε έχει καταθέσει χαρτιά για το Λιμενικό Σώμα.

«Πάω στο Λιμενικό Σώμα γερά και δυναμικά».

http://newpost.gr