«Θα αναζητήσουμε στη Βουλή ποιος έδωσε την εντολή» δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο Γιάν. Μανιάτης προσθέτοντας ότι προφανώς εισηγήθηκε η Κυβέρνηση γιατί ελέγχει το 51% των μετοχών της ΔΕΗ που παρότι βρίσκεται σε άθλια οικονομική κατάσταση κάνει μια τέτοια εξαγορά.

Άμεσες απαντήσεις από την κυβέρνηση ζητά η αντιπολίτευση για το ποιος έδωσε την εντολή στη ΔΕΗ να εξαγοράσει Σκοπιανή επιχείρηση ηλεκτρισμού που ανήκει στον αντιπρόεδρο του ΖΑΕΦ, έναντι 4,8 εκατομμυρίων ευρώ, δυο μήνες πριν από τη συμφωνία των Πρεσπών. 

Τίθεται μείζον πολιτικό θέμα δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Βασίλης Κικίλιας. Πρέπει να απαντήσει σήμερα ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ποιός έδωσε την εντολή η σχεδόν χρεοκοπημένη ΔΕΗ να αγοράσει εν κρυπτώ- έναντι 4,8 εκατομμυρίων ευρώ- εταιρεία του αντιπροέδρου των Σκοπίων και στενού συνεργάτη του Ζόραν Ζάεφ.

blob:http://www.skai.gr/5c0886ab-614b-4ded-8e67-67fc59f61b7dblob:http://www.skai.gr/c6190842-b4a8-426b-83d6-b1eb189fb366

«Θα αναζητήσουμε στη Βουλή ποιος έδωσε την εντολή» δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο Γιάννης Μανιάτης προσθέτοντας ότι προφανώς την εισηγήθηκε η Κυβέρνηση γιατί ελέγχει το 51% των μετοχών της ΔΕΗ που παρότι βρίσκεται σε άθλια οικονομική κατάσταση κάνει μια τέτοια εξαγορά.

"Πλήρωσε η ΔΕΗ το δημοψήφισμα του Ζάεφ", δήλωσε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, τονίζοντας μάλιστα ότι είναι ύποπτος ο χρόνος που έγινε η εν λόγω ενέργεια καθώς δεν υπάρχει κανένα επιχειρηματικό όφελος.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/382533/erotimata-gia-tin-exagora-etaireias-sunergati-tou-zaef-apo-ti-dei-/#ixzz5QJq1JQFK