Την έντονη διαφωνία της με τις προωθούμενες ρυθμίσεις του νομοσχεδίου για τον εκσυγχρονισμό του ΑΣΕΠ, εξέφρασε η Φώφη Γεννηματά.

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας πως με την πολιτική που ακολουθεί δεν αποσκοπεί στον εκσυγχρονισμό της ανεξάρτητης αρχής αλλά ανοίγει την πόρτα σε παρεκκλίσεις και την εξυπηρέτηση ημετέρων.

«Το ΚΙΝΑΛ δεν θα συναινέσει στην αποδυνάμωση της μεταρρύθμισης αυτής. Καταψηφίζουμε το σχέδιο αυτό που εξυπηρετεί ρουσφετολογικούς στόχους της Μαξίμου ΑΕ. Ο κ. Μητσοτάκης και ο πρώην υπουργός μας είπαν για μια σπουδαία μεταρρύθμιση. Λόγια, λόγια, λόγια πολλά!», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «η μεταρρύθμιση δεν είναι αυταρχισμός, αλαζονεία και αναγωγή της καρέκλας ως ύψιστη αξία! Το δήθεν επιτελικό κράτος των ράβε ξήλωνε! Αυτό ζούμε».

Η κ. Γεννηματά αναφέρθηκε και στη χθεσινή συνέντευξη του Πρωθυπουργού λέγοντας πως περιέγραψε «μαγικές εικόνες», καθώς « αναφερόταν σε 8.000 εμβολιασμούς τη μέρα και χθες μίλησε για 20.000. Λιγότερα λόγια και περισσότερες πράξεις χρειάζονται σε αυτό το θέμα».


Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/politiki/gennimata-nomos...