Με δήλωσή του στην εφημερίδα η Εστία, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος διευκρίνισε ότι όχι μόνο δεν πήρε ειδική θεραπεία για τον κορονοϊό, όμοια με αυτή που πήρε ο πρόεδρος Τραμπ, στη διάρκεια της νοσηλείας του στο νοσοκομείο, αλλά ούτε θα δεχόταν ποτέ να ξεχωρίσει σε σχέση με τους υπόλοιπους Ελληνες.

Σχολιάζοντας τη δήλωση της επικεφαλής των Νοσοκομειακών Γιατρών Ματίνας Παγώνη ότι το φάρμακο που χορηγήθηκε και στον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τράμπ, δόθηκε και στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ο Αρχιεπίσκοπος δήλωσε στην εφημερίδα Η Εστία:

Απαίτησα και είχα την ίδια ακριβώς μεταχείριση με όλους τους Ελληνες που δοκιμάστηκαν από την πανδημία. Ακόμα και αν μου το πρότειναν δεν θα δεχόμουν να με ξεχωρίσουν”.

Εξιτήριο για τον Αρχιεπίσκοπο ίσως και σήμερα Δευτέρα

Σημειώνεται ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος θα πάρει εξιτήριο τις επόμενες ώρες, το πιθανότερο σήμερα Δευτέρα ή το αργότερο αύριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ιερώνυμος έχει υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων τα αποτελέσματα των οποίων θα αξιολογήσουν εκ νέου οι γιατροί προκειμένου να αποφασίσουν πότε θα του δοθεί το εξιτήριο από το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός στο οποίο νοσηλεύεται με κορονοϊό.

https://www.thetoc.gr/