Σαν να πηγαίνουν εκδρομή, μάζες μουσουλμάνων εισβάλουν καθημερινά από τα νησιά και τον Έβρο, με τελικό προορισμό την ενδοχώρα. Οι περισσότεροι απ’ αυτούς θα παραμείνουν μόνιμα στην Ελλάδα αφού τα βόρεια σύνορα έχουν σφραγιστεί ερμητικά και οι επαναπροωθήσεις είναι απίθανο να εφαρμοστούν στην πράξη, αφού η Τουρκία δεν δέχεται πίσω μετανάστες εγκατεστημένους στην ηπειρωτική χώρα.

Σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο, όσοι βρίσκονται στην Ελλάδα συνολικά για επτά χρόνια, μπορούν να διεκδικήσουν ελληνική υπηκοότητα και αυτό έχει γίνει και θα γίνει για πολλούς περισσότερους στο κοντινό μέλλον, αν κάτι δεν αλλάξει. Με δεδομένο ότι εισέρχονται τουλάχιστον 150.000 ετησίως, σε 10-12 χρόνια οι νεοεισελθέντες θα ανέρχονται, μαζί με τις γεννήσεις, σε 4 εκ περίπου και θα προστεθούν στα περίπου 2 εκ. που είναι εγκατεστημένοι στη χώρα συμπεριλαμβανομένων και αυτών της Δυτικής Θράκης, της Ρόδου, της Κω και των ελληνοποιημένων μουσουλμάνων τα τελευταία χρόνια.

Τότε, το σύνολο των μουσουλμάνων στην Ελλάδα, θα ανέρχεται περίπου σε 4,5 εκ., οι περισσότεροι σε νεαρή ηλικία, έναντι 8,5 εκ. γερασμένων Ελλήνων.Τότε θα αποκτήσουν ισχυρή πληθυσμιακή και πολιτική ισχύ και τίποτα δεν θα εμποδίσει το άνοιγμα των συνόρων για την εισβολή πολλαπλάσιων ομόθρησκων τους.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώhttps://slpress.gr/koinonia/kathe-chrono-pethainei...