Κάνει λόγο για προχειρότητα, παλινωδίες και εξαγγελίες με πολύ αμφίβολα αποτελέσματα
Με αιχμές κατά της κυβέρνησης σχολιάζει το Κίνημα Αλλαγής την ανακοίνωση σήμερα νέων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κοροναϊού.


Όπως αναφέρει «η κυβέρνηση αφού άνοιξε τα πάντα χωρίς σχέδιο και προετοιμασία και καλλιέργησε τον εφησυχασμό, τρέχει εκ των υστέρων να περιορίσει την πανδημία. Δυστυχώς και πάλι με απίστευτη προχειρότητα, παλινωδίες και εξαγγελίες με πολύ αμφίβολα αποτελέσματα».

Η Χαριλάου Τρικούπη προσθέτει, ότι «η χώρα μας χάνει καθημερινά, το πλεονέκτημα που με την υπεύθυνη στάση όλων κέρδισε τον Απρίλη» και επισημαίνει, ότι «την ίδια στιγμή πολλές επιχειρήσεις οδηγούνται σε αδιέξοδο και οι εργαζόμενοι στον τουρισμό και στον επισιτισμό, κινδυνεύουν με μαζική ανεργία».

Το κόμμα της αντιπολίτευσης τονίζει, ότι «είναι επιβεβλημένο να παρθούν νέα μέτρα στήριξής τους τώρα», καθώς όπως υποστηρίζει «τα ανεπαρκή που έχουν εξαγγελθεί, δεν προσφέρουν ουσιαστικές λύσεις». Καταλήγει δε εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι «οι πολίτες και ιδιαίτερα οι νέοι άνθρωποι, θα κάνουν αυτό που πρέπει για να προστατεύσουν την δημόσια υγεία και ιδιαίτερα τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού»

https://www.news.gr/