Ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, εμβολιάστηκε σήμερα (12/10) το απόγευμα με την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Υπενθυμίζεται ότι, την τρίτη δόση έκανε σήμερα και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο mega εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας».

Από εκεί εξέφρασε την παράκλησή του στους πολίτες «να κάνουν το ίδιο, είτε όσον αφορά την τρίτη δόση, είτε πρωτίστως όσον αφορά αυτούς οι οποίοι ακόμα δεν έχουν εμβολιαστεί. Διότι πια τα δεδομένα είναι τόσο εμφατικά που δεν επιτρέπουν καμία αμφισβήτηση ως προς την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του εμβολίου».

Σημειώνεται πως, εδώ και λίγες ώρες μπορούν να εμβολιαστούν με την τρίτη δόση τα άτομα άνω των 50 ετών και οι πολίτες με υποκείμενα νοσήματα. Προϋπόθεση αποτελεί να έχουν συμπληρωθεί έξι μήνες από τη στιγμή που έλαβαν τη δεύτερη δόση.

Αλλωστε, ήδη εμβολιάζονται με την τρίτη δόση άτομα ανοσοκατεσταλμένα, οι διαμένοντες σε Mονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων, άτομα ηλικίας άνω των 60 ετών και οι υγειονομικοί.<

Κουτσούμπας: Εκανε την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | iefimerida.gr