Ακόμη ένα μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Ακόμη ένα μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Στα πλαίσια της καμπάνιας «μένουμε σπίτι», για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού, ο κ. Μητσοτάκης ανήρτησε ένα βίντεο με το τραγούδι «θα κάτσω σπίτι», του αείμνηστου Λουκιανού Κηλαηδόνη.

Στο βίντεο εμφανίζονται μια σειρά Ελλήνων και Ελληνίδων καλλιτεχνών εμφανίζονται στο βίντεο και τραγουδούν στίχο – στίχο το τραγούδι, με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό! «Ένας όμορφος τρόπος να μεταδώσουμε το μήνυμα. Για να στηρίξουμε όσους δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή, μένουμε υγιείς, μένουμε αισιόδοξοι, μένουμε σπίτι! Ευχαριστούμε την εταιρεία, τους καλλιτέχνες και συντελεστές και φυσικά, την οικογένεια Κηλαηδόνη.#menoumespiti #menoume_spiti #μένουμεσπίτι», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός.

Το single «Θα Κάτσω Σπίτι 2020» δημιουργήθηκε με την αφιλοκερδή συμμετοχή όλων των καλλιτεχνών και την ευγενική παραχώρηση της MINOS-EMI A.E., a Universal Music Group Company, της φωνής του Λουκιανού Κηλαηδόνη. 

https://www.facebook.com/kyriakosmitsotakis/videos...

Είναι κοινωνική προσφορά της Walnut entertainment Greece και όλων των συμμετεχόντων και όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από το τραγούδι θα διατεθούν στο Υπουργείο Υγείας για την αγορά νοσηλευτικού υλικού στο πλαίσιο της μάχης κατά του κορωνοϊού.