Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλης Κεγκέρογλου, φέρεται να θέλει να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος.

Ο Β. Κεγκέρογλου τις τελευταίες ώρες κάνει τηλεφωνήματα σε βουλευτές και στελέχη της ΚΕ του ΚΙΝΑΛ, επιδιώκοντας να συγκεντρώσει τις απαιτούμενες υπογραφές (15% των μελών της ΚΕ) για να είναι υποψήφιος.

Στόχος του είναι το «γεννηματικό μπλοκ», το οποίο αναζητεί έκφραση μετά την απόσυρση της Φώφης Γεννηματά από την κούρσα, και εν αναμονή των αποφάσεων του Γιώργου Παπανδρέου.

Ο κ. Κεγκέρογλου διευκρινίζει, πάντως, πως, εφόσον ο Γ. Παπανδρέου θέσει υποψηφιότητα, ο ίδιος θα αποσυρθεί.

Συνεργάτες Γεννηματά: Ουδείς δικαιούται να εκφράσει τη Φώφη

Στενοί συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά, μιλώντας στο iefimerida.gr, διευκρίνιζαν: «Η Φώφη Γεννηματά αυτή τη στιγμή έχει τη στήριξη όλου του ελληνικού λαού στον αγώνα που δίνει. Κανείς δεν μπορεί να εμφανίζεται στις εσωκομματικές διαδικασίες ως εκπρόσωπός της. Ουδείς μπορεί να μιλά εξ ονόματός της».

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί ο Β. Κεγκέρογλου, μιλώντας στο Open, υποστήριξε ότι λόγω του θέματος της υγείας της Φώφης Γεννηματά «εκ των πραγμάτων πρέπει να παγώσουν οι διαδικασίες για εκλογή προέδρου».

Νέα εξέλιξη στο ΚΙΝΑΛ: Ο Βασίλης Κεγκέρογλου θέλει να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | iefimerida.gr