Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

Ρέθυμνο: Το κίτρινο ημι-υποβρύχιο που ακούει στο όνομα Hippo Sub (εικόνες-βίντεο)

Ρέθυμνο: Το κίτρινο ημι-υποβρύχιο που ακούει στο όνομα Hippo Sub (εικόνες-βίντεο)

08/09/19 09:18

Ο Ιούλιος ήταν, αναμφίβολα, ο μήνας της προσμονής για τις Ρεθυμνιώτισσες και τους Ρεθυμνιώτες. Ο μήνας κατά τον οποίο η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας είχε στραμμένο το βλέμα της προς το λιμάνι της πόλης. Βλέπετε, η πολυαναμενόμενη άφιξη του πλοίου που θα «έσπαγε» την ακτοπλοϊκή απομόνωση που εδώ και χρόνια μάς ταλαιπωρεί άπαντες, ήταν αδιαμφισβήτητα το μεγάλο γεγονός του καλοκαιριού.


Κι αν οι περιπέτειες που γνώρισε το πολυσυζητημένο πλοίο υπήρξαν τόσες και τέτοιες μου ματαίωσαν τον ερχομό του, εντούτοις μπορούμε να πούμε ότι το θαλάσσιο μπλόκο κατάφερε να σπάσει από ένα άλλο πολυσυζητημένο πλεούμενο: το κίτρινο ημι-υποβρύχιο που ακούει στο όνομα Hippo Sub!

Κατέφθασε την τελευταία ημέρα του Ιουλίου κάνοντας μια επιβλητική είσοδο στο ενετικό λιμάνι του Ρεθύμνου και μετά από λίγες ημέρες ξεκίνησε τα καθημερινά του δρομολόγια από την μαρίνα ως τα ανοιχτά της Φορτέτζας.

Η υποβρύχια βόλτα με το Hippo Sub είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να ζήσεις στο Ρέθυμνο!

Ο ντόρος γύρω από το Hippo Sub ήταν μεγάλος ευθύς εξ αρχής, αλλά θα σας πούμε την αμαρτία μας: ακόμη και εμείς οι ίδιοι που σας το πρωτοσυστήσαμε, αργήσαμε σχετικά να ζήσουμε από τα… μέσα την υποβρύχια εμπειρία. Όλα αυτά, βέβαια, μέχρι πριν από μερικές ημέρες όταν οι ευγενέστατοι άνθρωποι της εταιρείας μάς προσκάλεσαν για ένα μεσημεριανό βολταράκι! Η απάντησή μας ήταν καταφατική και μέσα σε νανοσεκόντς πήραμε ανά χείρας κάμερες, φωτογραφικές και drones (ω ναι!) και κατηφορίσαμε για τη μαρίνα του Ρεθύμνου.


Μην σας τα πολυλογούμε…

Η εμπειρία αυτή μονάχα μέσα από εικόνες μπορεί να αποδοθεί κι αυτό, λοιπόν, είναι το βίντεο που ετοιμάσαμε ως Daynight.gr για την απίθανη περαντζάδα μας με το Hippo Sub!

Χαμόγελα και περιέργεια. Αυτά ήταν τα δύο στοιχεία που κρατήσαμε από τα πρόσωπα που συναντήσαμε στο Hippo Sub. Γονείς με παιδιά στην πλειοψηφία τους, τουρίστες αλλά και ντόπιοι, δεν σταμάτησαν να φωτογραφίζουν και να βιντεοσκοπούν τόσο από το κατάστρωμα όσο και από την υποθαλάσσια καμπίνα. Κεφάλια να κοιτάζουν εκστασιασμένα πέρα-δώθε: μία τα ψάρια στο νερό, μία τον δύτη που τα τάιζε! Μία την πανόμορφη θέα που προσφέρει απλόχερα το παραλιακό μέτωπο του Ρεθύμνου, μία την κοκκινομάλλα γοργόνα που έκλεψε εύκολα παράσταση και εντυπώσεις!

Δεν μας αρέσει να επαναλαμβανόμαστε, αλλά δεν θέλουμε να σας τα πολυλογούμε: Δείτε πολλά από τα παραπάνω στιγμιότυπα στο φωτογραφικό άλμπουμ που ακολουθεί AΛΛΑ μην αρκεστείτε ούτε στα βίντεο, ούτε και στις φωτογραφίες μας. Ζήστε το όσο πιο έγκαιρα γίνεται με τα ίδια σας τα μάτια!

pentapostagma.gr


Σχετικά άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ