Ανοιχτό το ενδεχόμενο να συναντηθούν στη Χαλκιδική άφησαν Γιάννης Μπουτάρης και Ζόραν Ζάεφ κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πρώτου στα Σκόπια
Στην Ελλάδα για διακοπές βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ, όπως αναφέρει το ethnos.gr.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας παραθερίζει μαζί με την οικογένειά του στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής λίγες ώρες μετά τον εορτασμό της εθνικής επετείου για την εξέγερση του Ίλιντεν στα Σκόπια.

Την επιθυμία του να γεμίσει τις μπαταρίες του με τη γυναίκα του και τα παιδιά του είχε εκφράσει πριν από λίγες βδομάδες και κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο τηλεοπτικό κανάλι «Klan», εκφράνοντας παράλληλα την επιθυμία του να συναντηθεί «με τον φίλο του», όπως έχει χαρακτηρίσει τον Αλέξη Τσίπρα. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Ζάεφ, πέρα από κάποιες σύντομες αποδράσεις, δεν μπόρεσε να έρθει τα τελευταία δύο χρόνια για διακοπές στη Χαλκιδική.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να συναντηθούν ιδιωτικά στη Χαλκιδική άφησαν Γιάννης Μπουτάρης και Ζόραν Ζάεφ κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πρώτου στα Σκόπια την προηγούμενη Παρασκευή.

Εξόρμηση-αστραπή στη Χαλκιδική είχε κάνει ο Ζόραν Ζάεφ πέρυσι, όπου διέμεινε για ένα Σαββατοκύριακο σε γνωστό ξενοδοχείο στο Παλιούρι Χαλκιδικής. Ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας διατηρεί εδώ και χρόνια εξοχική κατοικία στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.

Διακοπές στη Χαλκιδική

Πολλά στελέχη της κυβέρνησης Ζάεφ ξεκινούν -όπως τα ίδια δήλωσαν- τις καλοκαιρινές βουτιές τους στη Χαλκιδική. Βουτιές σε ελληνικές παραλίες κάνουν τόσο ο υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου αρμόδιος για θέματα Διασποράς Edmond Ademi ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και αρμόδιος για οικονομικά θέματα Kocho Angjushev και ο υπουργός Περιβάλλοντος και Χωροταξίας Naser Nuredini.

Πηγή: https://www.voria.gr/article/sti-chalkidiki-gia-diakopes-mazi-me-tin-ikogenia-tou-o-zaef