Λίγες ώρες μετά τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε κατά του κορονοϊού, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς απηύθυνε έκκληση στους πολίτες για τήρηση των υφιστάμενων κανόνων.

Μίλησε για κρίσιμες μέρες και τόνισε ότι στόχος είναι η υγεία των πολιτών αλλά και η ανάγκη να μη ληφθούν νέα μέτρα τα οποία θα έχουν ολέθριες συνέπειες στην οικονομία.

"Τα επόμενα 24ωρα, οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες. Θα είναι και εκείνες που θα κρίνουν την πορεία και έκβαση των πραγμάτων σε αυτή τη φάση της εξέλιξης της πανδημίας, της μάχης μας με τον αόρατο εχθρό. Και το μήνυμα, το ζητούμενο, ο στόχος είναι ένας: να παραμείνουμε υγιείς και να μη χρειαστεί να πάρουμε μέτρα τα οποία θα είναι ολέθρια για την οικονομία μας, για τις επιχειρήσεις μας, τις οικογένειές μας, την πατρίδα μας" ανέφερε ο υφυπουργός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

"Ας είναι ξεκάθαρο. Αν ο καθένας και η κάθε μία από εμάς από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες φοράει τη μάσκα του και κρατάει τις αποστάσεις, αν όσοι ειδικά επιστρέψουν από τις διακοπές μείνουν μακριά από τους ανθρώπους που μπορεί να κινδυνεύσουν τηρώντας τα προστατευτικά μέτρα, αν ο καθένας μας αποφύγει συγχρωτισμούς και χαλαρώσει, ξεκουραστεί, διασκεδάσει τηρώντας τα προστατευτικά μέτρα, τότε και μόνο τότε θα έχουμε κερδίσει και αυτή τη μάχη. Χρόνια πολλά σε όλους. Καλή Παναγιά!" κατέληξε ο κ. Χαρδαλιάς στο μήνυμά του.https://www.thetoc.gr/