Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Νίκο Δένδια είχε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου μετά την απαγόρευση εισόδου στην Ελλάδα της Γαλατασαράι.

Οπως μεταδίδει το TRThaber, κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας, ο Τούρκος ΥΠΕΞ μίλησε για την ταλαιπωρία και την κακομεταχείριση που υπέστη η Γαλατασαράι στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου σχολίασε μέσω Twitter το «μπλόκο» στην αποστολή της Γαλατασαράι, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη τη στάση της ελληνικής πλευράς.

Μετά την επιχείρηση της τουρκικής πλευράς να αναδείξει το θέμα ως μείζον, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, εξήγησε ότι η Γαλατασαράι αρνήθηκε να υποβληθεί σε πρόσθετους ελέγχους rapid test, όπως αναφέρει η ΚΥΑ για όσους εισέρχονται στην Ελλάδα. Η αποστολή της Γαλατασαράι αντέδρασε έντονα, αρνήθηκε να υποβληθούν σε νέους ελέγχους τα μέλη της και αφού επικοινώνησε με την πρεσβεία της Τουρκίας, την κυβέρνηση και την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και ύστερα από αναμονή 2 ωρών, αποφασίστηκε να επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη.

Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/politiki/epikoinonia-den...