Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες ενός πεζοναύτη από την Φλόριντα των ΗΠΑ, ο οποίος ποζάρει στον φακό, φορώντας στολή γοργόνας, προκειμένου -όπως λέει- να φτιάξει το κέφι των συναδέλφων του.

Ο Beau Shepherd εμφανίζεται να φοράει μία στολή γοργόνας, σε μπλε και χρυσό χρώμα, και ένα καπέλο παραλλαγής.

Ο πατέρας αποφάσισε να κάνει τη συγκεκριμένη φωτογράφιση, προκειμένου να πείσει τον κόσμο ότι μερικές φορές δεν θα πρέπει να παίρνουν τόσο πολύ στα σοβαρά όσους υπηρετούν την πατρίδα τους.

“Η δουλεία μου είναι αμφίβια, καθώς κινούμαστε από τη θάλασσα στη γη” δήλωσε ο Shepherd στο WDRB και πρόσθεσε: “ήθελα κυρίως να κάνω κάτι αστείο, που θα κάνει τους συναδέλφους μου να γελάσουν".

Τη φωτογράφιση έκανε η Jacqueline Elliott, το παιδί της οποίας πηγαίνει στο ίδιο σχολείο με την κόρη του Shepherd. Ανέβασε τις φωτογραφίες στη σελίδα της στο Facebook και αμέσως έγιναν ανάρπαστες. Περισσότεροι από 4.500 χρήστες τις αναδημοσίευσαν στα δικά τους προφίλ.

Οι φωτογραφίες του Shepherd προκάλεσαν άφθονο γέλιο στην κόρη και τη σύζυγό του, Alicia. “Η κόρη μου το βρήκε κουλ και αστείο, οπότε θα έχει για πάντα μία φωτογραφία μου ως γοργόνα”, πρόσθεσε ο πεζοναύτης.

Πηγή: dailymail.co.uk