Μόλις εννέα μήνες απαιτήθηκαν για να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία απελευθέρωσης του λιμένα από βάρη τριών και πλέον δεκαετιών.

Εννέα μήνες σκληρής και μεθοδικής δουλειάς χωρίς την παραμικρή απόκλιση από τον στόχο αλλά και με ταυτόχρονη βελτίωση όλων των υποδομών, λειτουργιών και προοπτικών των τεσσάρων λιμανιών που διαχειρίζεται ο Alexandroupolis Port Authority S.A. σε Αλεξανδρούπολη και Σαμοθράκη!

Από εχθές η Ελληνική Κυβέρνηση και ο μέτοχος ξεκίνησε τη μεταβατική διαδικασία παραχώρησης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του Οργανισμού, το τέλος της οποίας θα σηματοδοτήσει την απαρχή μίας νέας, λαμπρής και αναπτυξιακή πορείας της Αλεξανδρούπολης και της ευρύτερης περιοχής του Έβρου και της Θράκης. Μία νέα εποχή στην οποία έχουμε διασφαλίσει πλήρως τα συμφέροντα του τόπου και της κοινωνίας!

Παράλληλα την ερχόμενη Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020, στην επέτειο των 150 χρόνων του λιμένα Αλεξανδρούπολης, ετοιμαζόμαστε -για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία του λιμένα- να πραγματοποιήσουμε συνδυασμένη μεταφορά πλοίου-τρένου εντός του νέου εμπορικού terminal.

Μόλις 9 μήνες!

evros24.gr