Στο ΤΑΙΠΕΔ αποδίδουν την αποκλειστική ευθύνη για την απομάκρυνση του Θρασύβουλου Σταυριδόπουλου από τη διοίκηση του Λιμένος Βόλου, οι βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Μεϊκόπουλος και Μ. Μπαλλής. Σε κοινή δήλωσή τους οι δυο βουλευτές επισημαίνουν ότι οι επιδιώξεις του ΤΑΙΠΕΔ στο θέμα της διαφύλαξης του δημόσιου χαρακτήρα των λιμανιών της χώρας μας, συχνά βρίσκονται στον αντίποδα των κομματικών θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και των κυβερνητικών επιλογών.

Ολόκληρη η δήλωση:
Δηλώνουμε τη βαθιά μας εκτίμηση στο πρόσωπο του συντρόφου μας Θρασύβουλου Σταυριδόπουλου, το έργο του οποίου στη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, χαίρει καθολικής αναγνώρισης από την κοινωνία του Βόλου.
Εκφράζουμε την απορία μας για την πρόσφατη απόφαση απομάκρυνσης του από τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού. Την απόφαση αυτή πήρε το ΤΑΙΠΕΔ, οι επιδιώξεις του οποίου στο μεγάλο θέμα της διαφύλαξης του δημόσιου χαρακτήρα των λιμανιών της χώρας μας, συχνά βρίσκονται στον αντίποδα των δικών μας κομματικών θέσεων, αλλά και των κυβερνητικών επιλογών.
Είμαστε βέβαιοι πως το έργο, η πολιτική κατεύθυνση που το διαπερνούσε και οι αναπτυξιακοί σχεδιασμοί που δρομολογήθηκαν στον ΟΛΒ την περίοδο της θητείας του συντρόφου Θρασύβουλου Σταυριδόπουλου θα συνεχιστούν και από το νέο σχήμα διοίκησης του Οργανισμού.

Δείτε στο παρακάτω video τι λέει ο ίδιος ο κ. Σταυριδόπουλος για το θέμα: