Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης (ΟΛΑλ), μετά την πραγματοποίηση έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού έχει ως εξής:

Χατζημιχαήλ Κωνσταντίνος: Πρόεδρος Δ.Σ. Ο.Λ.Α. Α.Ε.

Χατζηκωνσταντίνου Κώνσταντίνος: Δ/νων Σύμβουλος Ο.Λ.Α. Α.Ε.

Φαλέκας Ιωάννης: Μέλος

Καραμανέας Χαραλάμπης: Μέλος (εκπρόσωπος ΤΑΙΠΕΔ)

Χριστόδουλος Τοψίδης: Μέλος (εκπρόσωπος Επιμελητηρίου)

Μουσουνάκης Άνθιμος: Μέλος (εκπρόσωπος Ο.Φ.Ε.)

Δουλούδη Ελένη: Μέλος (εκπρόσωπος εργαζομένων)

Συγκρότηση σε Σώμα του νέου Δ.Σ της Ο.Λ.Α. Α.Ε

Σε δηλώσεις του ο νέος πρόεδρος του Οργανισμού, Κων/νος Χατζημιχαήλ, ανέφερε: «Η νέα διοίκηση αναλαμβάνει σε μία εξαιρετικά ευνοϊκή για τη χώρα διεθνή συγκυρία με αναβαθμισμένο και ενισχυμένο τον ρόλο της.

Στη συγκυρία τούτη, ο Οργανισμός, αξιοποιώντας προσπάθειες ετών, πρόκειται να οδηγήσει με ασφάλεια τον λιμένα στην αξιοποίηση του, διασφαλίζοντας το εθνικό συμφέρον, σε απόλυτη συνάρτηση με το τοπικό.

Ταυτόχρονα όμως με τα μεγαλόπνοα σχέδια που εν πολλοίς καθορίζονται από την κεντρική κυβέρνηση και τον μέτοχο, και ανεξάρτητα με τις εξελίξεις, ο Οργανισμός θα στοχεύσει στη βελτίωση της λειτουργικότητας και της ελκυστικότητας του λιμένα της Αλεξανδρούπολης και θα επιδιώξει την ταχεία και αποτελεσματική επίλυση χρόνιων και μη προβλημάτων.

Παράλληλα η ταχεία επίλυση των ζητημάτων των υπολοίπων τριών λιμανιών του Οργανισμού σε Σαμοθράκη και Μάκρη καθώς και η ανάδειξη και περαιτέρω αξιοποίηση τους πρόκειται να αποτελέσει προτεραιότητα».

Από τη μεριά του κ. Χατζηκωνσταντίνου σημείωσε ότι «σε στενή συνεργασία με τον πρόεδρο, με τα λοιπά μέλη του διοικητικού συμβουλίου, καθώς και με το προσωπικό της εταιρείας, θα δουλέψει σκληρά, έτσι ώστε οι πράξεις τους να τους δικαιώσουν στο τέλος της θητείας τους».