Για  όλες τις τρέχουσες εξελίξεις μίλησε στο “Notos News” και την  «Απογευματινή Ενημέρωση» ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Αδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός αποκάλυψε  την ύπαρξη νέου επενδυτικού σχεδίου για τη νέα μαρίνα Ρόδου υπογραμμίζοντας πως πρόκειται να γίνει κάτι μοναδικό στο νησί.
Σε ό,τι αφορά το Γκολφ Αφάντου τόνισε πως οι επενδύσεις θα προχωρήσουν  και τα  όποια ζητήματα εκκρεμούν θα αντιμετωπιστούν άμεσα.

Αν δεν ήταν ο Covid, θα είχαν τελειώσει οι επενδύσεις στο Γκολφ Αφάντου!
Σε ερώτηση σχετικά με την επένδυση στο Γκολφ Αφάντου  ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε πως σε ό,τι αφορά το τμήμα της έκτασης που ανήκει στον όμιλο του κ. Ν. ΝικολαΕιδη οι διαδικασίες έχουν ολοκληρωθεί.
«Σε ότι αφορά το τμήμα της έκτασης του κ. Νικολαίδη οι διαδικασίες έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί.  Για το δεύτερο τμήμα της έκτασης που ανήκει στον κ. Αγγελιάδη περιμέναμε κάποια έγγραφα τα οποία μας έχουν σταλεί. Είμαστε στην τελική ευθεία. Αν δεν είχε προκύψει ο Covid, θα είχαμε τελειώσει ήδη», δήλωσε  ο κ. Γεωργιάδης.

Σχετικά με το αν και τα δύο τμήματα θα είναι σε λειτουργία το επόμενο καλοκαίρι είπε:
«Δεν ξέρω αν θα έχει προλάβει να  κατασκευαστεί. Θέλει δουλειά όλο αυτό.  Θα προχωρήσει».

Ο επιχειρηματίας   κ. Βασίλης Νικολαΐδης στο “Notos News”
Σε επικοινωνία του “Notos News“ με τον επιχειρηματία κ. Βασίλη Νικολαΐδη που είναι στην Κύπρο ανέφερε:
«Υπάρχουν κάποιες  μικρές εκκρεμότητες που θα αντιμετωπιστούν. Ο κ. Γεωργιάδης είναι ενήμερος.  Μπορεί να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση λόγω της κατάστασης. Αυτό ισχύει άλλωστε για όλα τα επιχειρηματικά σχέδια. Δεν αφήνουμε την επένδυση. Θα προχωρήσουμε».

Σε  νέο επενδυτή πλέον  η μαρίνα της  Ρόδου  στο υπουργείο τα σχέδια της επένδυσης!
Σε ερώτηση αν έχουν σταματήσει εξαιτίας της πανδημίας οι επενδύσεις στην Ελλάδα, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε:
«Δεν έχουν σταματήσει οι επενδύσεις στην Ελλάδα.  Προχωρούν με πολύ  καλό ρυθμό. Ειδικά στον τουρισμό εκεί που φοβόμασταν πως θα σταματήσουν ενισχύθηκαν. Η φήμη της Ελλάδος δηλαδή μας βοήθησε. Θα προτιμούσαμε να μην υπάρχει πανδημία».

Όσο για πρόσθετες επενδύσεις στη Ρόδο πλην του Γκολφ Αφάντου ο κ. Αδωνις Γεωργιάδης τόνισε:
«Ασφαλώς υπάρχουν. Στη Ρόδο έχετε τη μεγάλη υπόθεση της μαρίνας. Πρόκειται για ένα φανταστικό project που θα αλλάξει ριζικά την εικόνα της Ρόδου. Αν δείτε τα σχέδια που έχουν γίνει, θα καταλάβετε.
Είναι κάτι καταπληκτικό. Θα υπάρχει νέος επενδυτής  και οι επόμενοι μήνες θα είναι για την υπόθεση πολύ καθοριστικοί».