Ενα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις εργασίες που έγιναν στο λιμάνι της Θηρασιάς είπε μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο ο πρόεδρος της κοινότητας, Πέτρος Καραμολέγκος.

Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι του 2020 ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε τη Θηρασιά και άκουσε τα παράπονα των κατοίκων του μικρού νησιού που βρίσκεται στα δυτικά της Σαντορίνης και απέχει περίπου ένα μίλι από το Αμμούδι της Οίας.

Τότε οι κάτοικοι της Θηρασιάς είχαν πει στον πρωθυπουργό ότι έχουν δύο σημαντικά προβλήματα στην καθημερινότητα τους: Το απαρχαιωμένο απορριμματοφόρο και πρόβλημα με τον μώλο. Τους υποσχέθηκε ότι θα λυθούν και τα δύο, όπως και έγινε.

Η ανάρτηση του κοινοτάρχη Θηρασιάς
«Μετά από δεκαετίες επιτέλους βρέθηκε ένας άνθρωπος που ενδιαφέρθηκε για τους ξεχασμένους, ταλαιπωρημένους Θηρασιώτες που μέχρι και σήμερα ήταν από τους πάντες ξεχασμένοι. Επιτέλους θα μπορούν με ασφάλεια να προσεγγίζουν το λιμάνι μας τα πλοία. Από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους τους κατοίκους του νησιού μας στον Πρωθυπουργό μας, Κυριάκο Μητσοτάκη που ο λόγος του είναι συμβόλαιο», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο Πέτρος Καραμολέγκος.


Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/eyharisto-katoiko...