Κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά προγραμματίζει για το καλοκαίρι του 2022 η Virgin Voyages, με λιμάνι εκκίνησης, το λιμάνι του Πειραιά, με το πλοίο της Resilient Lady, σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις της εταιρίας

Ειδικότερα, η Virgin Voyages, η οποία έθεσε προς πώληση το πρόγραμμά της για τον χειμώνα του 2020 και την άνοιξη του  2023, επιβεβαίωσε πως το Resilient Lady θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες από τον Πειραιά προς τη Σαντορίνη, τη Ρόδο, τα Χανιά και τη Μύκονο, το επόμενο καλοκαίρι, ενώ θα εδρεύει στο Σαν Χουάν του Πουέρτο Ρίκο, τον χειμώνα του 2022-2023 έως την άνοιξη του 2023.

Μιλώντας για το πρόγραμμα της εταιρίας, ο αναπληρωτής αντιπρόεδρος της Virgin Voyages, Shane Riley είπε: “Το Resilient Lady θα προσφέρει δύο διαφορετικά δρομολόγια επτά διανυκτερεύσεων, έτσι ώστε οι Βρετανοί να μπορούν να επιλέξουν, είτε επτά διανυκτερεύσεις με διαμονή πριν από την κρουαζιέρα, είτε κρουαζιέρα 14 διανυκτερεύσεων. Αυτό είναι υπέροχο για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου”.

“Πολλοί άνθρωποι προγραμματίζουν από σήμερα τα ταξίδια τους για το 2022, αλλά και αργότερα. Έτσι, έχουμε, ήδη, πολλά αιτήματα για κρατήσεις για τον χειμώνα του 2022 και την άνοιξη του 2023”, είπε ο Riley.

https://money-tourism.gr/