Από email

Πραγματοποίησαν στην ΠΟΕΠΛΣ πριν λιγες ήμερες διοικητικό συμβούλιο για να αποφασίσουν τη στήριξη η οχι του άρθρου που αφορά στην αύξησή των αρμοδιοτήτων του ΛΣ αναφορικά με τον αιγιαλό και παραλία .

Η απόφαση όπως γνωρίζουμε ήταν το άρθρο να μη στηριχθεί αν δεν διευθετηθεί το ζήτημα της αύξησης των οργανικών θέσεων και νέων προσλήψεων .

Την επόμενη μέρα  άκουσαν οτι ο Αρχηγός θύμωσε  με κάποιες ενώσεις της ΠΟΕΠΛΣ και την ΠΕΑΛΣ που έκαναν δημόσια , αρνητική κατά την άποψή του ανακοίνωση,  και το προεδρείο της ΠΟΕΠΛΣ βρήκε την ευκαιρία να μπει στο γραφείο του Αρχηγού ελπίζοντας σε <<παρακάλια>> του Αρχηγού να στηρίξουν το άρθρο το οποίο είναι δικής του έμπνευσης .

Κι όμως την πάτησαν .

Ο Αρχηγός φανερά ενοχλημένος και εκνευρισμένος τους έπιασε στο μπλα μπλα , κάτι δεν είναι έτσι , κάτι αυτό εννοώ ,κάτι  θα κάνουμε προσλήψεις , κάτι το άρθρο βοηθά κάποια στιγμή να αυξηθούν οι οργανικές , κάτι πάρτε ένα γλυκό , κάτι πιείτε την πορτοκαλάδα σας ..... τελικά εκμεταλλευόμενος και την άγνοια τους περί  των  αρμοδιοτήτων του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που ασκούνται και στον αιγιαλό και την παραλία, όπως οι έννοιες των όρων αυτών καθορίζονται στο ν. 2971/2001 (Α’ 285) , ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΣΕ ...!

Έφυγε  λοιπόν το προεδρείο της ΠΟΕΠΛΣ  από το γρ. του ΑΛΣ τρισευτυχισμένο για την καλή του σχέση με τον ΑΛΣ και σίγουρο οτι έστω και στα λόγια υπάρχουν προθέσεις αύξησης οργανικών θέσεων και από τότε παίζουν με την ανακοίνωση τους  το «εδώ (ανακοίνωση) παπάς, εκεί (ανακοίνωση)παπάς, που είναι ο (ανακοίνωση) παπάς» .

ΑΦΑΝΤΟΙ .

Αγαπητοί μας , θα έπρεπε να ξέρετε ότι κι αν στο τέλος δεν μπορέσουμε  να βρούμε τον (ανακοίνωση) παπά, το σίγουρο είναι οτι ξέρουμε ποιοι είναι οι  παπατζήδες.