Σήμερα Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021 ,στις 11.00 το πρωί, ήλθε στην Κάλυμνο μέσω Κω, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Κλιάρης Θεόδωρος, για υπηρεσιακή επίσκεψη .

 Στην προβλήτα μπροστά από το Λιμεναρχείο το υποδέχθηκαν ο Διοικητής της ΑΕΝ Καλύμνου Πλωτάρχης ΛΣ Διονύσιος Κλάδης, ο Υπολιμενάρχης Λιμεναρχείου Καλύμνου Υποπλοίαρχος ΛΣ Γεώργιος Γαλουζής, στελέχη του Λιμεναρχείου και της ΑΕΝ, καθώς και τα πληρώματα των πλωτών σκαφών

Να σημειώσουμε ότι ο Αρχηγός θα επισκεφτεί και το Βαθύ προκειμένου να δει τον χώρο όπως έχει διαρρυθμιστεί, όπου θα στεγαστεί ο Λιμενικός Σταθμός .

Αναλυτικό ρεπορτάζ  με δηλώσεις και video σε επόμενη ανάρτηση μας.

Παραθέτουμε φωτογραφίες από την άφιξη του Αρχηγού ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ

 

Σε δηλώσεις του στο kalymnos- news.gr ο Αντιναύαρχος Λ.Σ. Κλιάρης Θεόδωρος, είπε ότι είναι η 4η φορά που επισκέπτεται  την Κάλυμνο ως Αρχηγός, θα συναντήσει τα στελέχη του Λιμεναρχείου λέγοντας ότι κάνουν εξαιρετική δουλειά ενώ σημείωσε ότι η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με το παρελθόν με το μεταναστευτικό.

Η αποστολή του Λιμενικού είναι πολύπλευρη τόνισε και θα ενημερωθεί για τυχόν προβλήματα προκειμένου να επιλυθούν.

Επίσης ανέφερε ότι θα επισκεφτεί και το Βαθύ προκειμένου να δει τον χώρο όπως έχει διαρρυθμιστεί, όπου θα στεγαστεί ο Λιμενικός Σταθμός .

Δείτε  το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς