Από επιστολή αναγνώστη στα Λιμενικά νέα:

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΘΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΩΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ.


ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.ΕΧΟΝΤΑΣ ΒΙΩΣΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ.


ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ.Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΕΡΓΑΣΘΕΙΣ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ) ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ.


ΤΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ.ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΙΛΙΕΣ.


ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΩΔΕΙΑ ΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ.ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΒΕΙΣ ΤΟ ΝΗΜΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΕΞΟΙΚΙΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ Η ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΥΤΕΨΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΗΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΝΘΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΟ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ???


ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ???ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΑΣΙΜΕΣ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ??ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ??


ΨΗΦΙΖΑΝ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΤΙΠΟΤΕ.


ΕΝΑ ΠΔ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΩΣ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΙ ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΦΘΑΣΑΝ 18 ΚΑΙ 20 ΑΚΟΥΝΗΤΟΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ??? 

ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΡΕΚΛΑ. ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΩΡΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΘΕΤΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.


ΑΥΤΕΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ. 


ΑΣ ΣΚΕΦΘΟΥΝ ΠΡΙΝ ΠΡΑΞΟΥΝ.ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ!!!