Το κοινωνικό τους πρόσωπο έδειξαν για ακόμα μια φορά οι αστυνομικοί του Ηρακλείου μαζί με τους Λιμενικούς της Ανατολικής Κρήτης που από κοινού συγκέντρωσαν φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας στην Ανατολική Αττική.
Συγκεκριμένα σε κοινή ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου και της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης, αναφέρονται τα εξής:

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου και η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης πραγματοποιήσαμε συγκέντρωση φαρμακευτικού υλικού και ειδών- αγαθών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, φάρμακα κ.α.) με σκοπό την στήριξη των συνανθρώπων μας που επλήγησαν στις καταστροφικές πυρκαγιές των περιοχών της Ανατολικής Αττικής.
Τα συγκεντρωθέντα υλικά αγαθά εστάλησαν από το λιμένα Ηρακλείου την Παρασκευή 27/07/2018 με το Ε/Γ- Ο/Γ ΣΟΥΠΕΡ ΦΕΡΡΥ και θα παραδοθούν στο λιμένα Ραφήνας στους αρμόδιους φορείς για τους πληγέντες.
Με την παρούσα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ, όσους συνέβαλαν στη συγκέντρωση των παραπάνω υλικών αγαθών.
Στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας δεν περισσεύει κανείς.
Οι Ενώσεις μας θα βρίσκονται πάντα έμπρακτα δίπλα στο συνάνθρωπο, δείχνοντας την αλληλεγγύη και το κοινωνικό πρόσωπο των συναδέλφων.