Πραγματοποιήθηκε την 16-01-2019 ενημέρωση προσωπικού της Λιμενικής Αρχής Αγιοκάμπου από το Προεδρείο της Ένωσης Κεντρικής Ελλάδος  .

Σύμφωνα με  την σχετική ανακοίνωση:

"Σκοπός της επίσκεψής   ήταν από τη μία η ενημέρωση των συναδέλφων για τις εξελίξεις που μας αφορούν παράλληλα με τις δράσεις που αναμένεται να ακολουθήσουν στο προσεχές διάστημα .

Βασικά θέματα συζήτησης ήταν :

·         Η δικαίωση της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. αναφορικά με την καταβολή και του υπολοίπου 50% των αναδρομικών του Σ.τ.Ε. δίνοντας ένα σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι η δυναμική του συνδικαλιστικού μας κινήματος μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε άδικη και παράνομη ενέργεια που αντιβαίνει στους κανόνες της Δημοκρατίας και της ηθικής .

·         Η διεκδίκηση των αναδρομικών περικοπών των επιδομάτων Χριστουγέννων ,Πάσχα και αδείας με την Ένωσή μας να αντιμετωπίζει τις εξελίξεις με σύνεση και ψυχραιμία ενημερώνοντας τους συναδέλφους για κάθε εξέλιξη .

·         Η εφαρμογή των διατάξεων που έχουν ψηφιστεί υπέρ των στελεχών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ (διάταξη για τη στρατιωτική θητεία, Πανελλαδικές εξετάσεις ,ταυτότητες κ.α)  με σοβαρή εκκρεμότητα αυτή της ψήφισης του νέου ΠΔ Μεταθέσεων.

·         Το εδώ και 4 έτη αίτημα μας για αύξηση των οργανικών θέσεων παράλληλα με την ανακατανομή του προσωπικού.

Σοβαρή η ανησυχία που εξέφρασαν οι συνάδελφοι για τη προωθούμενη  διάταξη με την οποία η  αυξάνονται οι αρμοδιότητες του Σώματος σε Αιγιαλό και Παραλία .

Γίνεται κατανοητό ότι σε μία υπηρεσία όπως αυτή του Αγιοκάμπου μία τέτοια προοπτική θα τεθεί στην ουσία ως αδύνατη στην εφαρμογή της  και αρνητική για τους συναδέλφους αν πρωτίστως δεν συνοδευτεί με αύξηση των οργανικών θέσεων του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ."