Παραλίγο να πνιγούν δύο άντρες σε παραλία του Ρεθύμνου

Διπλή επιχείρηση διάσωσης στήθηκε αργά το μεσημέρι της Τρίτης σε παραλία του Ρεθύμνου, καθώς δύο άντρες παραλίγο να πνιγούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μία διάσωση διαδέχτηκε την άλλη. Πρόκειται για έναν άντρα περίπου 40 ετών ο οποίος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είχε απομακρυνθεί από την παραλία όταν ξαφνικά άρχισε να ζητά βοήθεια.

Άμεσα ναυαγοσώστες και Λιμενικό Σώμα ξεκίνησαν την επιχείρηση διάσωσης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, χρειάστηκε η συνδρομή jet ski για να βγάλουν τον άντρα από τη θάλασσα. Εν συνεχεία, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Ρεθύμνου.

Αμέσως μετά, άλλος ένας άντρας κινδύνεψε στη φουρτουνιασμένη θάλασσα, όμως διασώθηκε γρήγορα και δε χρειάστηκε η διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η υγεία κανενός από τους διασωθέντες δε συντρέχει λόγο ανησυχίας.

Όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες, οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο σημείο δεν είναι καλές. Μεγάλα κύματα και ισχυροί άνεμοι συνθέτουν το σκηνικό, γι' αυτό το λόγο οι λουόμενοι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να υπακούν στις εντολές των ναυαγοσωστών και να μην απομακρύνονται.