Την τελευταία του πνοή άφησε χθες ένας 82χρονος στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.

Ο ηλικιωμένος βγήκε για ψάρεμα με τη βάρκα του στη θαλάσσια περιοχή του Καλοχωρίου της Θεσσαλονίκης και δεν επέστρεψε ποτέ.

Το πτώμα του άτυχου άνδρα βρήκαν στελέχη του Λιμενικού, οι οποίοι πραγματοποιούσαν έρευνες στην περιοχή για τον εντοπισμό του, αφού η κόρη του ενημέρωσε το Λιμενικό πως τα ίχνη του πατέρας της αγνοούνται.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος αναφέρει:

"Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ότι 82χρονος είχε μεταβεί για διενέργεια αλιείας με το ερασιτεχνικό σκάφος του στη θαλάσσια περιοχή Θερμαϊκού κόλπου και αγνοείται.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες προς εντοπισμό του, στις οποίες συμμετείχαν ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα σκάφος της Πλοηγικής Υπηρεσίας, δύο (02) ρυμουλκά, ένα Φ/Γ πλοίο, ένα ιδιωτικό σκάφος, δύο (02) περιπολικά οχήματα Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, καθώς και εθελοντική ομάδα διάσωσης.

Ο ανωτέρω εντοπίστηκε, χωρίς τις αισθήσεις του, στη θαλάσσια περιοχή Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης πλησίον του λιμένα, ανασύρθηκε από τα στελέχη του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης"