Δελτίο τύπου Ενιαίου Ψηφοδελτίου Κυκλάδων.


    Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις πιο δυνατές ευχές μας  για ταχεία ανάρρωση στο συνάδελφό μας που δίνει τον αγώνα του ενάντια στον αόρατο εχθρό της πανδημίας.

Ταυτόχρονα, η εκτελεστική γραμματεία του συνδυασμού μας ήρθε σε επικοινωνία και θα συνεχίσει να διατηρεί συνεχή επαφή,  με τον Αρχίατρο Λ.Σ. κ. Σοφούλη και με την διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου - Κέντρου Υγείας Νάξου κα. Φραγκίσκου, προκειμένου να ενημερωθούμε και εν συνεχεία να ενημερώσουμε τους συνάδελφούς μας σχετικά με την υγειονομική προστασία των στελεχών που ήρθαν σε επαφή με το νοσούντα συνάδελφο.


    Δυστυχώς όμως, για άλλη μία φορά, μέσα στη δύσκολη αυτή κατάσταση, αναγκαζόμαστε να ενημερώσουμε τα στελέχη του Λ.Σ. για την απαράδεκτη συμπεριφορά του κυρίου Βαμβακούση. Ο οποίος προέβη σε ανακοίνωση ότι παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της υγείας του συναδέλφου μας ενώ ταυτόχρονα εκδήλωσε τις απαραίτητες ενέργειες για την…. περίθαλψη και διακομιδή…

   Κύριε Βαμβακούση, από που και με ποιον τρόπο;;;


   Με ποιο δικαίωμα εκδίδετε ψευδείς ανακοινώσεις πως τάχα αναλάβατε πρωτοβουλία για την γενική απολύμανση των χώρων δίνοντας μάλιστα σχετική εντολή, όπως αναφέρετε στο δελτίο τύπου, σε εξειδικευμένο συνεργείο να εκτελέσει όλες τις απαραίτητες εργασίες;


   Διαψεύδεστε όμως πανηγυρικά από την ιστοσελίδα του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στο Facebook, όπου αναφέρεται ρητά ότι την απολύμανση ανέλαβε ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων (όχι εσείς κύριε βαμβακουση). Τυγχάνει βλέπετε να είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος και το μέλος της εκτελεστικής γραμματείας, Μπερτσιάς Αθανάσιος. .
      Δεν θα επεκταθούμε σε άλλα ζητήματα, όσον αφορά τα ψεύδη σας, μιας και η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη, η περιοχή μας δοκιμάζετε και ο συνάδελφος μας δίνει την προσωπική του μάχη με τον καταστροφικό ιό.


Τέλος, το μόνο που σας ζητάμε είναι να είστε προσεχτικος γιατί εκτίθεστε!!


Το μόνο που δεν αναφέρατε στην ανακοίνωσή σας ήταν ότι κάνατε και τον πιλότο!!

                                               

                                                                                         08/04/2020

                                                                Η εκτελεστική γραμματεία του συνδυασμού

                                                                         Ενιαίο Ψηφοδέλτιο Κυκλάδων 

                                                                        Μπερτσιάς Αθανάσιος

                                                                        Ζυγούρης Νικόλαος

                                                                        Σεφέρης Παναγιώτης

                                                                        Λέτσας Κωνσταντίνος