ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


 Αγαπητές/ αγαπητοί συνάδελφοι 


Το Σάββατο 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσής μας πραγματοποίησε συνάντηση με τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας κ. Ριζούλη Ανδρέα, για το πρόβλημα της μη χορήγησης φαρμάκων για τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής.               

  Όπως είπαμε στον κ. Ριζούλη μια αυτονόητη κοινωνική παροχή είναι ουτοπία για τα στελέχη του Λ.Σ, που αναγκαζόμαστε, είτε να πληρώνουμε για να αγοράσουμε τα φάρμακα μας, είτε να απευθυνόμαστε σε παρόχους φαρμακοποιούς γειτονικών νομών.  


Ο κ. Ριζούλης Ανδρέας μας ενημέρωσε ότι, μετά και την τεκμηριωμένη ανάδειξη του προβλήματος που του έκανε στις 25 Μαΐου 2018 η Ε.Π.Λ.Σ Λιμενοφυλάκων Κεντροδυτικής Ελλάδος, τηρώντας την δέσμευση του για προσπάθεια επίλυσης του επί σειρά ετών προβλήματος για τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018 πραγματοποίησε συνάντηση με τους Αναπληρωτές Υπουργούς Ναυτιλίας κ. Νεκτάριο Σαντορινιό και Υγείας κ. Παύλο Πολάκη.

 Οι Υπουργοί, όπως μας ενημέρωσε ο κ. Ριζούλης ανέφεραν, ότι έχουν γίνει όλες εκείνες οι ενέργειες, ώστε τις επόμενες ημέρες υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου Ναυτιλίας, ο Αντιπρόεδρος του ΕΟΠΠΥ κ. Γεωργακόπουλος Παναγιώτης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης να συναντηθούν με στόχο την οριστική επίλυση του ζητήματος για όλα τα στελέχη του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ

            Το Δ.Σ. της Ένωσής μας, ευχαρίστησε τον Βουλευτή Αχαΐας κ. Ριζούλη Ανδρέα για τις προσπάθειες που κάνει ώστε να δοθεί επιτέλους λύση του επί σειρά ετών προβλήματος, για όλα τα στελέχη  του Λιμενικού Σώματος και των μελών των οικογενειών τους.
                                                                                      ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ           Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                
                              
ΠΛΑΣΤΟΥΡΓΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ    ΤΣΙΟΝΑΚΑΣ ΘΩΜΑΣ