Από το Λιμεναρχείο Σκιάθου απαγορεύτηκε ο απόπλους του

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σκιάθου, μεσημβρινές ώρες χθες, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΠΡΩΤΕΥΣ'' Ν.Π. 4007, σχετικά με αδυναμία διατήρησης φορτίων στη Νο 3 Η/Ζ, κατά τη διαδικασία προετοιμασίας απόπλου του από το λιμένα Σκιάθου, προερχόμενο από λιμένα Βόλου, προς συνέχιση του προγραμματισμένου δρομολογίου του για Σκόπελο – Αλόννησο – Μαντούδι – Γλώσσα.

Από το Λιμεναρχείο Σκιάθου απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΠΡΩΤΕΥΣ'' μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης και αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Οι εκατόν εξήντα δύο (162) επιβάτες, τα τριάντα επτά (37) Ι.Χ.Ε., τα δύο (02) Φ/Γ και τα τρία (03) Δ/Κ που είχαν επιβιβαστεί στο Βόλο με προορισμό τη Σκόπελο, την Αλόννησο, το Μαντούδι και τη Γλώσσα, καθώς και οι εκατόν εξήντα ένας (161) επιβάτες, τα δέκα (10) Ι.Χ.Ε., τα δύο (02) Φ/Γ και τα δώδεκα (12) Δ/Κ που ανέμεναν στο λιμένα Σκιάθου προς επιβίβαση και με τους ίδιους προορισμούς, πρόκειται να προωθηθούν με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.