Ένα μυστήριο πλανάται γύρω από τη μαρτυρία ενός λουόμενου ο οποίος φέρεται να είδε ένα πτώμα να επιπλέει στη θάλασσα και στη συνέχεια να βυθίζεται.

Σύμφωνα με το λιμενάρχη Ηρακλείου κ. Δουβή, «Γνωστοποιήθηκε αυτό το γεγονός από λουόμενο που κολυμπούσε περίπου 500 μέτρα από την ακτή στην Αμνισσό. Μας ενημέρωσε πως είδε κάτι να μοιάζει με ανθρώπινο πτώμα. Κολύμπησε προς το μέρος του και όταν έφτασε κοντά, αυτό βυθίστηκε».

Αμέσως κινητοποιήθηκε το Λιμενικό Σώμα τόσο σε στεριά όσο και σε θάλασσα, καθώς μεταξύ των δυνάμεων που έχουν ξεκινήσει τις έρευνες είναι 4 ναυαγοσώστες, δύο εκμισθωτές μέσων αναψυχής και δύτες. Στη στεριά υπάρχει περιπολικό με βαθμοφόρους.

«Οι βαθμοφόροι στη στεριά έκαναν έρευνα στις περιοχές από Φλωρίδα μέχρι Τομπρούκ όμως δεν υπάρχει κάποιος άνθρωπος που να αγνοείται και να τον ψάχνουν.» τονίζει ο κ. Δουβής στο neakriti.gr.

Υπάρχουν κι άλλες μαρτυρίες όμως…

«Από το Κακό Όρος κάποιοι είδαν μια μαύρη σκιά στη θάλασσα που έμοιαζε με φώκια, όμως μας είπαν. Σε κάθε περίπτωση, εμείς συνεχίζουμε την έρευνα μέχρι να εξακριβώσουμε τι συμβαίνει».