Τιμήθηκε ο Αντιπλοίαρχος Λ.Σ και Αντιπρόεδρος Β’ της ΠΕΑΛΣ ΜΑΚΡΗΣ Γιώργος από την Φιλόπτωχο Αδελφότητα Κυριών Θεσσαλονίκης για το φιλανθρωπικό έργο του.

Την Κυριακή 02.12.2018 στην αίθουσα της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Κυριών Θεσσαλονίκης  πραγματοποιήθηκε εκδήλωση προς τιμή των χορηγών και εθελοντών αυτής.
IMG-e857c243a4a9799f8ca78240bfb15db5-V.jpg
Στην εκδήλωση τιμήθηκε, μεταξύ άλλων, ο Αντιπλοίαρχος Λ.Σ και Αντιπρόεδρος Β’ της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λ.Σ ΜΑΚΡΗΣ Γεώργιος, για το φιλανθρωπικό του έργο ως τότε Διοικητής της Λιμενικής Αρχής Νέας Μηχανιώνας, με τις χορηγίες κατασχεμένων παρανόμων αλιευμάτων που δεν πληρούσαν τις διαστάσεις που ορίζει η κείμενη νομοθεσία.

‘’Κυρία Πρόεδρε σας ευχαριστώ θερμά καθώς και το Δ.Σ της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Κυριών Θεσσαλονίκης για την τιμή που μου κάνετε. Η σημερινή είναι ημέρα ιδιαίτερης χαράς για εμένα, καθώς τιμάται σύσσωμο το Λιμενικό Σώμα και τα στελέχη του, τα οποία πέρα από την εκτέλεση του καθήκοντος στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους, εκτελούν σε κάθε στιγμή και με κάθε τρόπο το υπέρτατο καθήκον της φιλανθρωπίας, της στήριξης και παροχής βοήθειας στους συνανθρώπους που δοκιμάζονται, που αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις και χρειάζονται βοήθεια’’, είπε, μεταξύ άλλων,  στον ευχαριστήριο λόγο του ο Αντιπλοίαρχος Λ.Σ ΜΑΚΡΗΣ Γιώργος 

IMG-56a9dd9f0f44eee026ca97732e46eaf0-V.jpg