Με εφαλτήριο την αγάπη για τον τόπο του ο Πλοίαρχος ΛΣ εα Νίκος Μιχαηλίδης,κατεβαίνει στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές ως επικεφαλής Δημοτικής κίνησης, για τη διεκδίκηση του Δήμου Βισαλτίας Σερρών.

Ας δούμε όμως ποιος είναι ο Νίκος Μιχαιλίδης και τι υπόσχεται στους συνδημότες του.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

"Γεννήθηκα στην Τριανταφυλλιά Βισαλτίας Σερρών , την πρωτοχρονιά του 1961 .

Οι γονείς μου , Δημήτριος και Αντιγόνη , με προσφυγική καταγωγή, από Ανατολική Θράκη και Πόντο , αντίστοιχα. .

Ήμουν το μικρότερο μέλος μιας εξαμελούς αγροτικής οικογένειας, από τις φτωχότερες του χωριού μου.Μεγαλώνοντας στο χωριό με τους γονείς μου , η ασχολία της οικογένειας ήταν η καλλιέργεια καπνού στα ελάχιστα  στρέμματα  γης και χωρίς τα απαραίτητα μηχανήματα.

Η πρώτη προσωπική μου επιτυχία  ήρθε, όταν μετά το δημοτικό  σχολείο  έβαλα στόχο να συνεχίσω στο Γυμνάσιο, τότε που δεν ήταν υποχρεωτική η δευτεροβάθμια εκπαίδευση , και τα κατάφερα με επιτυχία στις γραπτές εισαγωγικές εξετάσεις !

Μετά απο δύο σχολικά έτη στο Γυμνάσιο Στρυμονικού , σε ηλικία 14 ετών , και παρά την αντίθετη θέση των γονιών μου, αποφάσισα να συνεχίσω σε Γυμνάσιο της Θεσσαλονίκης. Στη Θεσσαλονίκη συνέχισα στο ΣΤ΄ Γυμνάσιο Σταυρούπολης,δουλεύοντας  παράλληλα και στην οικοδομή , σαν βοηθός του αδελφού μου, Κώστα.

Μετά την αποφοίτησή μου από το Γυμνάσιο, κατατάχθηκα στο Λιμενικό Σώμα,  έπειτα από επιτυχή συμμέτοχη σε διαδικασία γραπτών εξετάσεων και αθλητικής δοκιμασίας.Σπούδασα στην Ανώτερη Δημόσια Σχολή Εμπορικού Ναυτικού της Νέας Μηχανιώνας , στη Σχολή  Πλοιάρχων , από όπου και επιτυχώς αποφοίτησα.

Η αγάπη μου για προσφορά στο συνάνθρωπο και στα κοινά και η αγωνία μου για το  ” αύριο” του τόπου μας  με οδήγησαν στην απόφαση να ασχοληθώ και με την αυτοδιοίκηση διεκδικώντας στις επερχόμενες εκλογές την Διοίκηση του Δήμου μας .

Ο Δήμος Βισαλτίας είναι το καράβι που έχει μπροστά του “δύσκολους καιρούς”  και τα στιβαρά χέρια ενός έμπειρου καπετάνιου είναι απαραίτητα για να τον οδηγήσουν να τους ξεπεράσει !!!"

ΘΕΣΕΙΣ

"Με εφαλτήριο την αγάπη μας για τον τόπο που μας ανάθρεψε και μας φιλοξενεί, η ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ  – ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΣΑΛΤΙΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ και ο επικεφαλής της Νίκος Μιχαηλίδης κατεβαίνουμε στο στίβο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Σημαία μας η ανιδιοτελής προσφορά στον ΤΟΠΟ μας !!! Χωρίς κομματικές ταμπέλες και εξαρτήσεις  !!!

Γνωρίζουμε τα προβλήματα του τόπου μας και είμαστε διαθέσιμοι να ακούσουμε και τη δική σας γνώμη. Δεν δίνουμε ανεδαφικές υποσχέσεις για να κερδίσουμε εντυπώσεις και ψήφους. Δεσμευόμαστε όμως ότι θα βελτιώσουμε τις συνθήκες διαβίωσης των συνδημοτών .

Θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε οξύτατα φαινόμενα ακραίας φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού των συνδημοτών μας λόγω της γενικότερης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στη χώρα μας ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια γι αυτό και θα προσπαθήσουμε αφ’ ενός να ελαφρύνουμε τους δημότες από την καταβολή των δημοτικών τελών και αφ’ ετέρου να συνδράμουμε στην οικονομική ενίσχυση μέσω του Ειδικού Ταμείου.

Με καπετάνιο μας τον Νίκο Μιχαηλίδη βάζουμε πλώρη για έναν βελτιωμένο Δήμο, που θα είναι σε θέση να εξασφαλίζει καλύτερες συνθήκες διαβίωσης στην καθημερινή ζωή όλων όσων ζούμε ή επισκεπτόμαστε τη Βισαλτία.

Αντιλαμβανόμαστε ότι ο ρόλος μας είναι πολυδιάστατος διότι ο Δήμος είναι ταυτόχρονα καταναλωτής, εμψυχωτής και  διαμορφωτής της κοινής γνώμης, προγραμματιστής και υπεύθυνος για την τοπική ανάπτυξη και νιώθουμε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο ρόλο μας.

Πρόθεσή μας στη λήψη αποφάσεων θα είναι η συναίνεση όλων των δημοτικών συμβούλων, ως αντιπροσώπων των δημοτών, και αυτό θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε με την εξάντληση  των ορίων του διαλόγου και με την προϋπόθεση βέβαια ότι όλοι επιδιώκουμε το καλύτερο για τον τόπο μας."

Υπενθυμίζουμε ότι ο Νίκος Μιχαηλίδης επί πολλά χρόνια συμμετείχε ενεργά στα κοινά του κλάδου,όντας μέλος του ΔΣ της ΠΟΕΠΛΣ.

Ως Λιμενικά νέα ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην προσπάθεια του.