Ευρισκόμενοι ήδη σε μια μακρά προεκλογική περίοδο τόσο για τις ευρωεκλογές και περιφερειακές, όσο τις εθνικές, βλέπουμε  όλο και περισσότερα στελέχη του ΛΣ ,από διάφορα μετερίζια  να συμμετέχουν στα κοινά και να κατεβαίνουν ως υποψήφιοι διεκδικώντας την ψήφο των συμπολιτών τους ,γεγονός  πολύ ευχαριστώ για τον κλάδο.

Όλοι τους ξεχωριστοί,ενδιαφέρουσες προσωπικότητες, που κατά την άποψη μας έχουν να δώσουν στην κοινή προσπάθεια όλων  για ανάταξη αυτής της χώρας.

Ξεκινώντας λοιπόν από την παρουσίαση των Υποψηφίων διαβάστε παρακάτω την πρόταση του Υποναύαρχου ΛΣ εα Νίκου Σπανάκου Υποψήφιου Βουλευτή Λακωνίας με το Κίνημα Αλλαγής.

Ως Λιμενικά νέα του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

"Η ΑΛΛΑΓΗ  ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΊΑ.
Ξεκινάμε τον αγώνα της ΑΛΛΑΓΗΣ για να ανατρέψουμε τη μιζέρια και το μαρασμό.Πιστοί στις αξίες της δημοκρατίας της δικαιοσύνης και της πατρίδας μας. Πάντα με σεβασμό στους πολίτες καταθέτουμε το όραμα μας για την ΕΛΛΆΔΑ και τον ΤΟΠΟ μας επιστρατεύοντας όλες μας τις δυνάμεις σ αυτόν το δίκαιο και έντιμο αγώνα. Σας καλώ να συμπορευτούμε στο δρόμο της προόδου και της αλλαγής. Όλοι μαζί ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

 ΝΙΚΟΣ ΣΠΑΝΑΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΛΑΚΩΝΊΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ"