Διαβάστε τι μας λέει αναφορικά με την υποψηφιότητα του ο ΥποναύαρχοςΛ.Σ (ε.α) Νίκος Σπανάκος  υποψήφιος βουλευτής ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ Νομού Λακωνίας :

Η ΑΛΛΑΓΗ  ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΊΑ.

Φίλες και φίλοι,
Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,

Θέλω πρωτίστως, να σας ευχαριστήσω   για τη συμπαράστασή σας. Μου δίνετε μεγάλη χαρά, αλλά και θάρρος να αγωνιστώ , με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να διεκδικήσω και να αναλάβω την ευθύνη της εκπροσώπησής σας στο Κοινοβούλιο.  Ξέρω ότι , στην προσπάθειά μας αυτή, μας ενώνει , κυρίως , η αγάπη για τον τόπο μας ,αλλά και η αταλάντευτη πίστη στις αξίες της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης που αποτελούν τα θεμέλια της παράταξής μας. 


Η παράταξή μας, διαθέτει το ιστορικό βάθος , την κατασταλαγμένη πολύτιμη πείρα και τη σοβαρότητα για να βοηθήσει, για άλλη μια φορά, την κοινωνία και τη χώρα να βγει από την χρόνια κρίση η οποία δυστυχώς επιδεινώνεται 


Μπορούμε και θέλουμε να αλλάξουμε , με τις ιδέες και τις πράξεις μας , την πορεία της χώρας και του τόπου μας.


Η ανάκτηση των δυνάμεών μας με την επιστροφή των δημοκρατικών πολιτών στην αληθινά προοδευτική παράταξή μας, θα γίνει η αφετηρία για να προσφέρουμε στην πατρίδα μας αυτό που πραγματικά της αξίζει: ευημερία, κοινωνικό κράτος, αξιοπρέπεια και αναπτυξιακή προοπτική μέσα από μια ισορροπημένη σχέση δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. . Η ελευθερία έχει για μας την ίδια αξία με την ισότητα.


Γι αυτό και δίνουμε ξανά το παρόν, ως παράταξη του μέτρου και του ρεαλισμού. Το παρελθόν μας δίδαξε πολλά, τα λάθη μας τα πληρώσαμε. Τώρα είναι η ώρα, να αναγεννηθούμε μέσα από την αλήθεια και τη δύναμη να παράξουμε ξανά έργο για την κοινωνία των πολιτών. 


Είμαι πρόθυμος και διαθέτω την τεχνογνωσία να συμβάλω στην υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου οικονομικής, κοινωνικής και περιβαλλοντικής ανάπτυξης του νομού μας που θα φέρει νέες θέσεις εργασίας και θα θέσει τις βάσεις για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής για τους πολίτες του νομού μας Γνωρίζουμε τους τρόπους να κινητοποιήσουμε τις υπηρεσίες και τις δομές της διοικητικής μηχανής για να στηρίξουμε επαρκώς το εξειδικευμένο σχέδιο δράσης που ανέφερα. 


Δώστε μου την ευκαιρία να εκπροσωπήσω στη Βουλή τις ανάγκες και τις ελπίδες σας. Να ξέρετε ότι θα το κάνω με θάρρος, εντιμότητα και χωρίς συμβιβασμούς μέσα από τις τάξεις του πιο προοδευτικού χώρου της σημερινής πολιτικής σκηνής, του Κινήματος Αλλαγής.


Ας αγωνιστούμε για τον τόπο και τις αξίες μας, μαζί, χωρίς φόβο, απαλλαγμένοι από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος έχοντας μπροστά μας το όραμα για μια προοδευτική διακυβέρνηση για τον τόπο μας και την πατρίδα.

Σας ευχαριστώ.

Νίκος Σπανάκος