Σε μια Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος με πάνω από 2000 μελη είναι άδικο και ίσως και ύποπτο  να μην μπορούν τα μελη της να ασκήσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα αυτό της συμμετοχής στις εκλογές.


Εντύπωση μας κάνει η ανακοίνωση του Συνδυασμού "Μαζί για την Ένωση"της ΕΠΛΣΑΠΝ αναφορικά με την διευκόλυνση των συναδέλφων στις επικείμενες εκλογές. 

Σας παραθέτουμε την ανακοίνωση 

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Ενώ βρισκόμαστε στην τελική ευθεία προ των εκλογών οι του συνδυασμού  «Ενότητα  στην πράξη»   προκειμένου να παρεμποδίσουν τους συναδέλφους να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, εκτός ότι  τους σέρνουν στην 2ας Μεραρχίας, παρεμποδίζουν και προβοκάρουν τις προσπάθειες του συνδυασμού μας για επιπλέον  δρομολόγια των mini van του Αρχηγείου για την εξυπηρέτηση των συναδέλφων.

Η πρόταση  αρχικά έγινε αποδεκτή από τη  φυσική μας ηγεσία,  η οποία στη συνέχεια απορρίφθηκε μετά από παρέμβαση, μη αποδεχόμενοι την κίνηση μας υποβάλλοντας έτσι σε νέα ταλαιπωρία τους συναδέλφους.

Όπως αντιλαμβάνεται κανένας η μόνη εξήγηση είναι ο φόβος που τους προκαλεί η  μεγάλη συμμετοχή.

Όλα αυτά αποδεικνύουν τον πανικό τους.

Καλείστε όλοι να τους διαψεύσετε και να δώσετε την απάντηση σας με την παρουσία και την ψήφο σας για να φέρουμε την αλλαγή.

Για συναδέλφους που δεν έχουν τρόπο μετακίνησης μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. του επικεφαλής του συνδυασμού Μαρκάκη Γιάννη 6907633058

Σε κάθε περίπτωση τα δρομολόγια των mini van θα γίνονται όπως συνήθως κάθε μία ώρα.

Επίσης εάν απαιτηθεί, μετά από αιτήματα σας θα ναυλωθεί ιδιωτικό λεωφορείο.

Ο συνδυασμός ‘’Μαζί για την Ένωση’’
fonils.gr