Σε πένθος έχει βυθιστεί το Λιμενικό Σώμα, καθώς χθες το απόγευμα απεβίωσε μετά από πολύμηνη μάχη για τη ζωή του, ο Αντιπλοίαρχος ΛΣ Δημήτρης Νισιανάκης

Παραθέτουμε την ανακοίνωση της ένωσης Βορειοδυτικής Ελλάδας

"Απεβίωσε απογευματινές ώρες την 04/04/2020 ο εκ ΣΝΔ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ. ΝΗΣΙΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.
Είχε υπηρετήσει στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας ως Κυβερνήτης Περιπολικού Σκάφους και συγκεκριμένα του ΠΛΣ-135,ένα σκάφος το οποίο είχε αγαπήσει,καθώς επίσης είχε διατελέσει και Διοικητής του ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ πριν μετατεθεί αργότερα στην καριέρα του για το ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.
Όλοι όσοι είχαμε την τιμή να τον γνωρίσουμε αλλά πρωτίστως να συνεργαστούμε μαζί του θα τον θυμόμαστε και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τον ακέραιο χαρακτήρα του αλλά και το χαμόγελο που πάντα είχε.
Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΟΣ της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ,αλλά και όλοι οι υπόλοιποι εκλιπόντες Συνάδελφοι μας, είμαστε σίγουροι ότι θα σου έχουν μια θέση στο τραπέζι τους εκεί ψηλά για να μας προσέχετε.
ΦΊΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΟ ΤΑΞΊΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.
Ως Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Βορειοδυτικής Ελλάδας θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του και στους συγγενείς του."