Σε βαρύ κλίμα η πλειοψηφία  αποφάσισε την καθαίρεση του κ.Τσιάνου από τη θέση του.

Δραματικές εξελίξεις είχαμε σήμερα κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ της ομοσπονδίας, θρυαλλίδα των εξελίξεων το καυτό ζήτημα των τακτικών μεταθέσεων  και η όλη διαχείριση από πλευράς του Προέδρου

Δυστυχώς για ακόμη μία φορά οι εξελίξεις στη πολύπαθη Ομοσπονδία των Λιμενικών προκαλούν θλίψη σε όσους πιστέψουν σε ένα υγιές και δυναμικό συνδικαλιστικό κίνημα που ως βασικό του κίνητρο αποτελεί η προάσπιση των δικαιωμάτων των στελεχών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ κάθε βαθμίδας .

 ‘Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, από το 2015 μέχρι σήμερα οι εσωτερικές διαφοροποιήσεις,διαμάχες. έριδες και οι ατομικές φιλοδοξίες αφήνουν σε δεύτερη μοίρα το συνάδελφο και ως τελικό αποτέλεσμα έχει την αποκαθήλωση της εκάστοτε κεφαλής της Ομοσπονδίας και τον ευτελισμό του ρόλου του προέδρου .

Επισημαίνεται ότι τα τελευταία χρόνια ο προεδρικός θώκος έχει αλλάξει χέρια 7 φορές και πάμε για την 8η .

Στο σημερινό ΔΣ της ΠΟΕΠΛΣ  λοιπόν η πλειοψηφία αποφάσισε την καθαίρεση του Προέδρου κ.Τσιάνου Παναγιώτη γεγονός που αν και σε πολλούς θα προκαλέσει έκπληξη, για όσους γνώριζαν πρόσωπα και πράγματα ήταν αναμενόμενο .

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι περισσότεροι στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΠΛΣ εδώ και καιρό είχαν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους για τη στάση του Προέδρου στα καυτά ζητήματα που απασχολούν τους συναδέλφους.

Αποκορύφωμα αυτών αποτέλεσε ο χειρισμός του ζητήματος των μεταθέσεων στο οποίο και υπήρξαν διαφωνίες μεταξύ πολλών πρωτοβάθμιων Ενώσεων αλλά και μελών του ΔΣ με τη τακτική που ακολούθησε ο Πρόεδρος,καθώς τα«ήξεις αφήξεις» αναφορικά με την εκπροσώπηση της ομοσπονδίας στα συμβούλια .

Χαρακτηριστικά θα πρέπει να αναφερθεί στη πρόταση μομφής ο κ.Τσιάνος  καταψηφίστηκε από 11 μέλη, υπέρ του ψήφισαν δύο πλην της δικής του ψήφου,ενώ υπήρξε και μία λευκή .

Ακολούθησαν και άλλες παραιτήσεις από θέσεις στο ΔΣ της ΠΟΕΠΛΣ ενώ σε επόμενη συνεδρίαση θα γίνει αναδιάρθρωση των θέσεων.

Πραγματικά λυπηρά όσα συμβαίνουν στη ΠΟΕΠΛΣ και ας ευχηθούμε να αποφευχθούν τα χειρότερα …                

limenikanea.gr