Τα Λιμενικά νέα έγιναν αποδέκτης επιστολής την οποία παραθέτουμε και η οποία αναφέρεται στα θέματα αναγνώρισης μάχιμης πενταετίες σε κατηγορίες προσωπικού ΛΣ[Μουσική,οδηγοί,φρουρά κτιρίων,προσωπικό επισκευαστικών βάσεων].

Τα θέματα αυτά ως φαίνεται αποτελούν αντικείμενο του διαλόγου που αναπτύσσεται ενόψει των εκλογικών  αναμετρήσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη στις ενώσεις του προσωπικού ΛΣ.

"Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες σας,

Παρακολουθώ τον τελευταίο καιρό τις δημοσιεύεσεις σας για την επερχόμενη εκλογική διαδικασία της Ομοσπονδίας με τον νέο υποψήφιο Γιάννη Μαρκ.(εύχομαι ότι καλύτερο προσωπικά διότι σε γνωρίζω αρκετά καλά και γιατί είσαι νέος με νέα μυαλά και φιλοδοξίες).
Πιστεύω ότι οι περιοδίες που πραγματοποιείς να συνεχιστούν και μετά εφόσον εκλεγείς ,γιατί κατα το παρελθόν μόνο ψηφαλάκια ζητούσαν κάποιοι και μετά σου έλεγαν εντάξει θα το δούμε και βόλευαν τους δικούς τους.(μην αναφερθούμε σε ονόματα,ξέρουν αυτοί)
Θα επικεντρωθώ σε ένα θέμα που πιστεύω έχει ενδιαφέρον.
Σε παλαιότερες αναρτήσεις σας αναφερθήκατε για την μάχιμη 5ετία σε Υπηρεσίες όπως είναι η Μουσική,η μόνιμη Φρουρά,η Ε.Β.και άλλες.
Βεβαίως δεν μπορεί να συγκριθεί η μάχιμη 5ετία στον συνάδελφο που είναι στο σκάφος 6 μήνες το χρόνο και τον τρώωει η αλμύρα με τον συνάδελφο που είναι στη Μουσική ή στη μόνιμη Φρουρά π.χ.
Επίσης δεν μπορεί να συγκριθεί η μόνιμη Φρουρά που κάθε συνάφελφος είναι εκτεθιμένος σε εξωτερικούς παράγοντες με την Μουσική.
Και γεννάται το εξής ερώτημα (πιστεύω το ξεχάσατε κατά λάθος),γιατί δεν βάζεται στην μάχιμη 5 ετία και το γραφείο κίνησης του Υπουργείου? ο οδηγός που μεταφέρει κόσμο στο Ι.Χ. δεν είναι επικίνδυνο που βρίσκεται συνέχεια στο δρόμο? ο οδηγός που μεταφέρει 50 άτομα στο λεωφορείο δεν είναι επικίνδυνο ?ο οδηγός του βυτίου που μεταφέρει καύσιμα δεν είναι επικίνδινο? είναι πιο επικίνδινο από αυτόν που φυσάει την τρομπέτα? μπορούν να συγκριθούν αυτά Γιάννη?
Και γιατί να είναι στην μάχιμη 5ετία οι Ε.Β. που έχουν οδηγούς και να μην είναι το γραφείο κίνησης?
Κανονίστε να σπείρετε διχόνοια μεταξύ και να πηγαίνουν στα δικαστήρια γιατί έχετε αφήσει κάποιους κλάδους από έξω.
Επίσης δεν σε έχω δεί να κατεβαίνεις στο Κίνησης να βγείς και φωτογραφία.

Σας ευχαριστώ.

Υ.Γ. Προσωπικά έχω μάχιμη 5ετία απλά να κοιτάμε λίγο για αυτούς που θα μπούν στο σώμα μετά από
       εμάς,μη κοιτάμε το τώρα μόνο."