Το Λιμεναρχείο Ύδρας μέσα σε πανηγυρική και ιδιαίτερα εγκάρδια ατμόσφαιρα τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 έκοψε τη βασιλόπιτά του στα γραφεία της Υπηρεσίας. Τη βασιλόπιτα του Λιμεναρχείου ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ μετά του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου Αιδεσ. Πρωτ. π. Ακίνδυνου Δαρδανού και του Πρωτ. π. Ιωαννίκιου Καλαφάτη και του Διακόνου π. Ευάγγελου Μάρκελλου.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας, μετά την ευλογία και την κοπή της Βασιλόπιτας ευχαρίστησε για την πρόσκληση τον νέο Λιμενάρχη Ύδρας Ανθυποπλοίαρχο Λ.Σ. κ. Β. Βαζαίο και ευχήθηκε καλή δύναμη και χρόνια πολλά στα στελέχη του Λιμεναρχείου Ύδρας και σε όλους τους παρευρισκόμενους. Ο Λιμενάρχης Ύδρας Ανθυποπλοίαρχος Λ.Σ. κ. Β. Βαζαίος σε χαιρετισμό του ευχαρίστησε για την παρουσία του τον Σεβ. Μητροπολίτη κ.κ. Εφραίμ και ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλες και όλους. 

Στη συνέχεια ο κ. Λιμενάρχης Ύδρας προσέφερε δώρο στον Σεβασμιότατο Ποιμενάρχη μας και στη συνέχεια μοίρασε σε όλους τους προσκεκλημένους τη βασιλόπιτα ευχόμενος στον κάθε ένα ξεχωριστά χρόνια πολλά.
Επίσης δόθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους από ένα ημερολόγιο και στυλό με τα διακριτικά του Λιμεναρχείου Ύδρας.


Την όμορφη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Αιδεσ. Πρωτ. π. Ακίνδυνος Δαρδανός, ο Πρωτ. π. Ιωαννίκιος Καλαφάτης, ο Διάκονος π. Ευάγγελος Μάρκελλος, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ύδρας Υπαστυνόμος Α' κ. Α. Μπουρδάκος, ο Διοικητής της Α.Ε.Ν. Ύδρας Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. κ. Ε. Δανόπουλος, η Υπολιμενάρχης Ύδρας Ανθυποπλοίαρχος Λ.Σ. κ. Β. Ψαρρού, το προσωπικό του Λιμεναρχείου Ύδρας, ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης "Η Ύδρα μας ενώνει" κ. Π. Μαρκαντώνης, όπως και αρκετοί καλεσμένοι.


Μετά την κοπή της Βασιλόπιτας προσφέρθηκε μπουφέ με νοστιμότατα εδέσματα, ποτά και αναψυκτικά.

hydraspoliteia.blogspot.com