Με απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας κ. Κουβέλη και της Υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου, που δημοσιεύτηκε σήμερα στη Διαύγεια, αποφασίστηκε να παραχωρηθούν χώροι στον επιβατικό σταθμό "ΙΑΣΩΝ" για τη στέγαση της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού.


Η απόφαση ελήφθη, λαμβάνοντας υπόψιν μεταξύ άλλων το υπ’ αριθ. 3123.4/353/24-10-2018 έγγραφο της 4ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ./ΕΛ. ΑΚΤ. με το οποίο διατυπώνεται το αίτημα της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος για την μεταστέγασή της σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους στο νότιο τμήμα (Τμήμα Α΄) του ισογείου ορόφου του κτιρίου ΙΑΣΩΝ.

Ειδικότερα, αποφασίστηκε, ο καθορισμός του ευρισκόμενου επί του Τμήματος Α΄, του κτιρίου του επιβατικού σταθμού «ΙΑΣΩΝ», στον κεντρικό προβλήτα λιμένα Βόλου, χώρου, συνολικού εμβαδού 248,50 τ.μ., με σκοπό τη χρησιμοποίησή του για την στέγαση των Υπηρεσιών της 4ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ./ΕΛ.ΑΚΤ.

Οι παραχωρούμενοι χώροι αποτυπώνονται διαγραμμισμένοι σε σχέδιο κάτοψης, ενώ ο προαναφερόμενος χώρος θα χρησιμοποιηθεί άνευ ανταλλάγματος και μόνο για την κάλυψη των αναγκών στέγασης και λειτουργίας των Υπηρεσιών της 4ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ./ΕΛ.ΑΚΤ. και δεν θα χρησιμοποιηθεί για άλλους σκοπούς.

volospage.blogspot.com