Το Δ.Σ. του Συλλόγου Μέριμνας Εργαζομένων  Λιμενικού Σώματος  (ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.) είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει άλλο ένα  δικό σας αίτημα που έγινε πράξη.


Σε συνέχεια της άψογης συνεργασίας μας που ξεκίνησε φέτος το καλοκαίρι με το ταξιδιωτικό γραφείο “Manessis Travel (δείτε σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του ΣΥΜΕΛΣ https://www.symels.gr/2020/07/manessis-travel.htmlκαταφέραμε να εντάξουμε όλα τα ταξίδια του εν λόγω ταξιδιωτικού γραφείου στο σύστημα των διατακτικών μέσω του Π.Ο.Ν. (Προμηθευτικού Οργανισμού Ναυτικού ).- https://pon-hn.gr/


Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι:


Από σήμερα όλα τα Στελέχη ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. εν ενέργεια, οι εν αποστρατεία συνάδελφοι αλλά και οι  μόνιμοι πολιτικοί υπάλληλοι του ΥΝΑΝΠ έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο, χωρίς να αποτελεί τροχοπέδη το οικονομικό κόστος του εκάστοτε ταξιδιού.

Από την πλευρά μας ως ΣΥΜΕΛΣ σας θυμίζουμε σε κάθε περίπτωση τα πρωτόκολλα που πρέπει να ακολουθούμε κατά του COVID19  και ευχόμαστε κάθε ιδέα σας να γίνεται πράξη μέσω του Συλλόγου μας!

Σε λίγες μέρες ο Σύλλογος μας θα σας ενημερώσει για τα νέα πακέτα εκδρομών πάντα σε συνεργασία με τον ταξιδιωτικό κολοσσό “Manessis  Travel”.  


Μείνετε συντονισμένοι και ακολουθήστε μας στα Social Media για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του Συλλόγου ΟΛΩΝ μας!

 

www.symels.gr