Όλο και πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι στη θέση του παραιτηθέντος  Γενικού Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Γιαννέλλη-Θεοδοσιάδη, στελέχους των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, προορίζεται σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο Αρχηγός του ΛΣ Αντιναύαρχος ΛΣ Ράπτης Σταμάτιος.


Υπενθυμίζουμε ότι σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα, μέσω της Γενικής Γραμματείας, ο κ. Γιαννέλλης ανέφερε ότι «υπέβαλε την παραίτηση 13 Ιανουαρίου, για λόγους πολιτικής τάξης, στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο», και «την ανακοίνωσε και στον αναπληρωτή υπουργό Ναυτιλίας, Νεκτάριο Σαντορινιό».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «ο κ. Σαντορινιός ζήτησε από τον κ. Γιαννέλλη να παραμείνει στη θέση του μέχρι τον ορισμό αντικαταστάτη του».


Ενόψει λοιπόν της ανάγκης πλήρωσης της θέσης και  συμπλήρωσης του ανώτατου χρόνου παραμονής του Αρχηγού ΛΣ στη θεση αυτή[3 χρόνια] και παράλληλα  αναζήτησης  επόμενου ρόλου για τον Αρχηγό του ΛΣ ,γίνεται έντονη συζήτηση για την κάλυψη από αυτόν της θέσης του Γ.Γ.Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.


Η προσεχής Παρασκευή θα δείξει αν όλα τα παραπάνω επαληθευθούν στο ΚΥΣΕΑ που θα γίνει.


Βέβαια πάντα υπάρχει και το εναλλακτικό σενάριο 2+2=4.


Βλέπετε επί ΣΥΡΙΖΑ τα ικανά και δοτικά  στελέχη στη δημόσια διοίκηση δεν χάνονται…

ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ