Ασταμάτητες οι επιτυχίες του Γραφείου Ασφαλείας –Π.Ο.ΔΙ.Ν του Λιμεναρχείου Βόλου καθώς με τους καθημερινούς ελέγχους στη περιοχή αρμοδιότητας του Κ.Λ.Βόλου έχουν καταφέρει σημαντικές επιτυχίες στη πάταξη κάθε εγκληματικής δραστηριότητας .

Δεκάδες οι περιπτώσεις της σύλληψης για ναρκωτικές ουσίες τόσο στο Λιμάνι του Βόλου όσο και στην ευρύτερη περιοχή .
Και αυτό χωρίς να υπάρχει πλέον στην υπηρεσία αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών .


Ιδιαίτερα η τελευταία επιτυχία των αντρών της δίωξης Ναρκωτικών επήλθε ύστερα από συστηματική και επιμελή έρευνα καθώς η ποσότητα των ναρκωτικών είχε κρυφτεί σε συσκευασία με σαμπουάν.


Είναι σαφές ότι το Λιμεναρχείο του Βόλου έχει βάλει STOP σε όποιον επιχειρήσει την εμπορία και διακίνηση των ναρκωτικών στην αρμοδιότητά του .

Το σχετικό δελτίο τύπου του Λιμεναρχείου


Γνωρίζουμε ότι σήμερα 13-08-2019 και περί ώρα 14:00 κατόπιν διενεργηθέντος νομότυπου ελέγχου Οργάνων Π.Ο.ΔΙ.Ν. Υπηρεσίας μας, κατελήφθη ένας ημεδαπός, ηλικίας 24 ετών, εντός λιμένος Βόλου, να κατέχει επιμελώς κρυμμένη εντός συσκευασίας σαμπουάν και εντός της χειραποσκευής του, μία (01) ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης  μικτού βάρους 25,1 γραμμαρίων η οποία και κατασχέθηκε. Ο ανωτέρω συνελήφθη, σχηματίστηκε δικογραφία στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και αφέθηκε ελεύθερος μετά από προφορική εντολή Εισαγγελέα Υπηρεσίας Πρωτοδικών Βόλου.