Το αδιαχώρητο σε μία ακόμη συγκέντρωση του Δημήτρη Σαιτάκη  έγινε χθες 10/5/19 στο Λιμάνι Ηρακλείου.

Ο Δ. Σαϊτάκης συζήτησε με εργαζόμενους στο Λιμάνι και πρώην συναδέλφους του το πρόγραμμα του συνδυασμού Ηράκλειο 3.7.5  αναφορικά με το Λιμάνι, τη  Μαρίνα,το θαλάσσιο τουρισμό και γενικά  την ανάπτυξη του Ηρακλείου σχετικά με τη θάλασσα.

Ειδικότερα ζητήθηκε το θέμα με τη νέα Μαρίνα Ηρακλείου για την οποία ο κ. Σαιτάκης ανέφερε τα οφέλη που θα προκύψουν για την πόλη Ηρακλείου στην απασχόληση (πάνω από  1000 θέσεις εργασίας άμεσα ή έμμεσα) και την γενικότερη οικονομική ανάπτυξη της πόλης του ΗΡΑΚΛΕΊΟΥ από την προσέλκυση υψηλού επιπέδου τουριστικού προϊόντος.

Στη συγκέντρωση μίλησε και ο επικεφαλής του συνδυασμού κ. Γιάννης Κουράκης ο οποίος ανέπτυξε με γλαφυρό τρόπο το πρόγραμμα και το όραμα του για το Δήμο, καθώς το ρόλο της θάλασσας στην οικονομική ανάπτυξη της πόλης.

Με θερμά λόγια εκφράστηκαν για την υποψηφιότητα του Δ.Σαιτάκη ο Δήμαρχος Αρχανών - Αστερουσίων κ. Μανόλης Κοκοσάλης ,ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου κ. Στέλιος  Βοριάς καθώς και  ο Πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού ΛΣ Ανατολικής Κρήτης κ.Γιώργος Σφακιάνακης. 

DSC_1220.JPGDSC_1261.JPGDSC_1267.JPGDSC_1270.JPGDSC_1379.JPGDSC_1351.JPGDSC_1363.JPGDSC_1270.JPGDSC_1376.JPG